Studioul de vis: modul corect de a sparge stereotipurile

Trebuie s─â ├«ncalci regulile ├«n design. Un tavan ├«ntunecat, podea deschis─â, mozaic de oglinzi, atlante, scoici ╚Öi alte detalii care se potrivesc nea╚Öteptat de bine – ├«n interiorul studioului designerului Alina Linevich.

Op╚Ťiunile tradi╚Ťionale de amenajare a unei garsoniere includ mobilierul dispus de-a lungul pere╚Ťilor, un pat ├«mpins ├«n col╚Ťul ├«ndep─ârtat ╚Öi un decor modest, discret, ├«n culori deschise. Designerul Alina Linevich sparge stereotipurile, proiect├ónd studioul ├«ntr-un spirit eclectic, amestec├ónd tehnici decorative din diferite stiluri ╚Öi epoci. ├Än designul ei, patul se afl─â f─âr─â ru╚Öine ├«n centrul camerei, tavanul este sus╚Ťinut de atlante, iar hota de aspira╚Ťie devine un punct focal. Mai jos, ├«n fotografie, este un studiu detaliat al zonei de buc─ât─ârie Proiectul studioului neao╚Ö al Alinei Linevici ├«n detaliu.

Planificarea neobi╚Önuit─â a zonei de buc─ât─ârie este imediat evident─â. O parte din suprafe╚Ťele de lucru sunt amplasate pe insul─â. Buc─ât─âria nu se afl─â ├«n acela╚Öi plan cu linia buc─ât─âriei, ci perpendicular pe aceasta, cre├ónd un fel de perete consol─â. Un cuptor ╚Öi o plit─â sunt integrate ├«n aceast─â zon─â, cu o jant─â de g─âtit ├«n jurul perimetrului mesei pentru a g─âti confortabil.

├Än partea din spate a consolei se afl─â o canapea extensibil─â minimalist─â. De fapt, sunt doar paralelipipede din spum─â – un ansamblu destul de simplu. Unul dintre punctele de atrac╚Ťie ale ├«nc─âperii este tavanul gri ├«nchis lucios, care face ca acest spa╚Ťiu deschis mare s─â fie cu adev─ârat original. Efectul de apropiere al culorii ├«nchise este nivelat de suprafa╚Ťa reflectorizant─â care creeaz─â profunzime. Pere╚Ťii ╚Öi podeaua de culoare deschis─â nu fac camera s─â par─â joas─â.

Cite╚Öte mai mult  Sicilia: apartament 25 mp.

Experimentarea tavanului continu─â. Candelabrele metalice originale care se reflect─â ├«n ea arat─â foarte exotic. Extractorul pozi╚Ťionat central devine un adev─ârat obiect de art─â.

Pereche de oglinzi ╚Öi urne din metal lucios – un tribut adus stilului art deco de lux. Metalul lustruit adaug─â o str─âlucire direct─â ╚Öi figurativ─â interiorului. Un alt element pur decorativ sunt piesele sculpturale care flancheaz─â zona canapelei. Zonarea spa╚Ťial─â "Atlanteans" – o varia╚Ťie pe o tem─â clasic─â. Culoarea complex─â, gri deschis a pere╚Ťilor, ├«n combina╚Ťie cu plinta alb─â este, de asemenea, o practic─â din art deco, ├«mprumutat─â din interiorul clasic.

Pl─âcile de pe ╚Öor╚Ťul buc─ât─âriei sunt lucrate la bucat─â ╚Öi, ├«mpreun─â cu fronturile albe cu lamele, creeaz─â o atmosfer─â familiar─â, oarecum rustic─â. Decorul din stuc de pe coloan─â este de un stil complet diferit, dar func╚Ťioneaz─â perfect unul l├óng─â cel─âlalt.

O loggie mare ├«nclinat─â, care "flancheaz─â" ├«nc─âperea pe dou─â laturi, este transformat─â ├«n sufragerie ╚Öi birou. Loggia este unit─â cu camera, ferestrele ╚Öi u╚Öile au fost ├«ndep─ârtate, dar col╚Ťul casei continu─â s─â delimiteze aceast─â zon─â, cre├ónd o galerie ├«n afara casei. Pe de o parte, se afl─â

├Än birou, mobilierul este simplu, cu o mas─â ╚Öi un scaun de la IKEA, dar decorul este uimitor de opulent. Panoul de oglinzi de pe perete umple spa╚Ťiul mic cu lumin─â ╚Öi arat─â foarte inteligent. Abajur neobi╚Önuit de tip colivie sub tavan – asocia╚Ťii cu stilul Proven├že, dar ├«ntr-o versiune mult mai decorativ─â. Detaliu func╚Ťional – un raft lung sub tavan – spa╚Ťiu de depozitare discret. ├Än plus, c─âr╚Ťile ╚Öi revistele pot fi a╚Öezate pe pervazul ferestrei sau pot fi folosite rafturile de perete ├«n acest scop.

Cite╚Öte mai mult  Guvern

├Än spatele peretelui desp─âr╚Ťitor se afl─â o alt─â parte a apartamentului – dormitorul cu un pat rotund. "Coloana de perete este plin─â de c─âr╚Ťi ╚Öi are o consol─â TV pe partea cealalt─â. O solu╚Ťie practic─â, care v─â permite s─â v─â lipsi╚Ťi de mobilier suplimentar, merit─â luat─â ├«n considerare pentru oricine care planific─â o

Peretele desp─âr╚Ťitor de aici este, de asemenea, decorat cu un panou decorativ. Buc─â╚Ťi de oglind─â sunt ├«mpletite ├«n ea cu pietre ╚Öi scoici, cre├ónd un decor original ╚Öi un pic fabulos.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs Interiorul unui apartament dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs Interior plat din proiectul realizat de designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: