O garsonieră în oraș cu un pat la mansardă

Cel mai plăcut lucru în acest apartament este combinația de materiale și culori: lemn natural, cărămidă albă, nuanțe de turcoaz în textile și mobilier de bucătărie. Designerul Natalia Tsetsulina a implementat, de asemenea, ideea unui loc de dormit pe mansarda improvizată, ceea ce a determinat întregul aspect și atmosfera "rurală" a interiorului.

Informații despre apartament: Un mic studio cu tavane înalte

Despre proprietari: Un cuplu tânăr și energic

Dorințele clientului: așezați într-o singură încăpere o cameră de zi, un dormitor și un birou

În acest interior există atât o idee originală, cât și o execuție de înaltă calitate. Așa cum se întâmplă adesea, totul a pornit de la necesitatea de a găsi o soluție de planificare de succes: o cameră de zi, un birou și un dormitor într-o cameră de 22,6 metri pătrați. Plafoanele înalte, care sunt obișnuite atunci când apartamentele mici sunt situate în case istorice, au dus la ideea de a crea un al doilea nivel. Așa a venit ideea de a amenaja un dormitor în "pod". Spațiul pentru un birou a fost creat de la sine – sub dormitor. Urmărind ideea de mansardă O înțelegere a caracterului general al interiorului ar trebui să amintească mai mult de o casă de vacanță decât de un apartament în oraș.

La crearea proiectului, designerul Natalia Tsetulina a ales materiale naturale – mai ales cărămidă și lemn. Prezent în design și motive naturale ușoare. Deci,

Cărămida și lemnul sunt de asemenea prezente în camera de zi, dar și aici apare o nuanță de turcoaz strălucitor. Combinația câștigătoare de turcoaz cu cărămidă vopsită în alb și lemn natural se regăsește și în alte zone ale apartamentului. Peretele din cărămidă neplacată și tavanul din scândură susțin conceptul de casă de țară.

Citește mai mult  Un apartament cu două dormitoare transformat într-unul cu trei dormitoare: proiect realizat de Dmitri Grigoriev

Sub această structură, pe care proprietarii au numit-o "mansarda", se află un birou. Acesta este un spațiu de lucru complet, cu sisteme de depozitare simple și concise.

Spațiul confortabil dintre peretele de cărămidă și scări găzduiește o masă cu un fotoliu, un dulap și o lampă de podea originală. Întregul perete lateral al scării este dat pentru o bibliotecă.

Patul, amplasat pe mansarda improvizată, amintește de stilul de viață de la țară. În această zonă de dormit este ușor să evadezi din agitația orașului, însă, datorită unei partiții joase semitransparente, nu te simți izolat.

În bucătărie, modelul tapetului, liniile curbe ale scaunelor și designul corpului de iluminat amintesc de elementele naturii. Parchetul laminat și fațadele din lemn alături de elementele turcoaz din fotografie arată foarte bine.

Culorile albastre din baie sunt foarte potrivite, iar lemnul adaugă căldură. Baia are doar trei metri pătrați, dar, datorită numeroaselor suprafețe transparente și reflectante, se simte spațioasă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: