Garsonieră pentru o mamă și două fiice cu spațiu deschis: designer Maria Svidinskaya

Proiectarea unui apartament de 53 de metri pătrați prevede crearea unui spațiu deschis cât mai mare posibil. Apartamentul are ferestre uriașe și, practic, un perete de sticlă, în spatele căruia se află o priveliște a marelui oraș.

Apartament 53 mp. proiect de autor Maria Svidinskaya proiect de proiect proiectat pentru o familie de trei- a unei mame și a celor două fiice ale sale. Clientul nu a vrut ca interiorul să fie aglomerat cu pereți despărțitori masivi și mobilier suplimentar, astfel încât spațiul de locuit a devenit deschis.

Proiectul de spațiu deschis al designerului Maria Svidinskaya este participant la concursul "Cel mai bun interior 3D pentru garsonieră".

Camera de zi combinată cu bucătăria, așa cum se vede în galeria foto de design interior plat. Ferestre de la podea la tavan cu o vedere frumoasă a orașului, plante, o podea de scândură largă cu o cărare cu dungi.. toate acestea creează o atmosferă subtilă de casă de țară, în ciuda faptului că apartamentul se află în centrul vieții urbane.

Dormitorul fetelor este separat de spațiul principal cu pereți de sticlă și include un pat supraetajat, o masă și un scaun. O canapea pliabilă servește drept loc de dormit pentru mama. Bucătăria este relativ mică, dar este dotată cu toate aparatele necesare.

Citește mai mult  Camera de zi în nuanțe violet: designer Elena Valeeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: