Orice este bine: clasicul buget într-un mic apartament cu două dormitoare

Timpul vindecă, dar și inspiră. Proiectul de design al Marinei Sarkisyan, Illusion of Time, este o astfel de variantă. Deși designul apartamentului compact cu două dormitoare are un stil clasic, timpul curge diferit în fiecare dintre ele.

Privind la fotografii de apartamente mici, pute╚Ťi vedea c├óteva idei interesante pentru extinderea spa╚Ťiului. ├Än acest caz, ├«ntr-un interior clasic.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu un dormitor ├«n satul Putilkovo, raionul Krasnogorsk, regiunea Bucure╚Öti, 64 mp. m. .

Despre proprietari: Un cuplu ├«n v├órst─â, p─ârin╚Ťii clientului.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: ├Äncerca╚Ťi un interior mai deschis.

Designerul de interior Marina Sarkissian s-a inspirat din r├óul timpului: r├óul curge ca un p├ór├óu ├«n holul de la intrare, curge ca un torent puternic ├«n camera de zi, ├«n timp ce dormitorul este un refugiu calm pentru un r─âgaz lini╚Ötit din rutina zilnic─â. Un mic apartament cu un dormitor de 64 de metri p─âtra╚Ťi. Vitrina nu a fost reproiectat─â; designerul a lucrat cu ceea ce avem o buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, un living alungit ╚Öi un dormitor cu o fereastr─â de tip bovindou. Rezultatul este un interior clasic ├«mb─âtr├ónit cu un buget destul de modest.

Efectul de luminozitate ├«n coridorul ├«ngust este ob╚Ťinut prin culori deschise: tapetul, u╚Öile, tavanul ╚Öi decorul sunt albe sau bej deschis. gresie lucioas─â, de asemenea, func╚Ťioneaz─â pentru mai mult spa╚Ťiu. Un ceas stradal antic este elementul principal al holului de intrare ╚Öi a inspirat designul. O ram─â de oglind─â forjat─â "sus╚Ťine" decorul, astfel ├«nc├ót s─â nu ias─â ├«n eviden╚Ť─â din neutralitatea interiorului.

Camera de zi mare are o form─â alungit─â. Pentru a ascunde acest lucru, designerul a construit o bibliotec─â mare, cu pere╚Ťi ├«ntregi, "la cap─âtul tunelului". Lemnul u╚Öor ├«mpiedic─â mobilierul mare s─â par─â greoi. Tapetul ├«ntunecat face camera mai confortabil─â ╚Öi mai festiv─â; spa╚Ťiul ├«nchis arat─â ca o "cutie". Podeaua alb─â, tavanul ╚Öi plinta voluminoas─â adaug─â ├«n─âl╚Ťime camerei.

Cite╚Öte mai mult  O dacie veche construit─â ├«n Peredelkino: un conac ├«n stil pre-r─âzboi

Un ╚Öemineu vizavi de canapea – acest element tradi╚Ťional al stilului clasic a devenit acum o tehnic─â de ╚Öedere la mod─â. Lum├ón─ârile joac─â rolul unui foc viu. Panouri luminoase contrastante ├«n jurul perimetrului camerei – de asemenea, un clasic. De╚Öi panourile sunt de obicei mai ├«nchise la culoare dec├ót culoarea de baz─â a pere╚Ťilor, designerul a procedat invers ├«n acest proiect, pentru a ad─âuga pu╚Ťin─â lumin─â ├«n camer─â.

Dormitorul – o insul─â de lini╚Öte. Designerul nu aranjeaz─â accente de culoare, scufund├ónd ├«ntreaga camer─â ├«n lumin─â ╚Öi moliciune. Principala atrac╚Ťie a camerei – fereastra de tip bovindou – este decorat─â cu draperii dense: draperii dense ├«ntr-o floare subtil─â nuan╚Ťeaz─â aerisirea

Alcovul are un dulap mare, cu fronturi la acela╚Öi nivel cu culoarea pere╚Ťilor – un loc convenabil ╚Öi discret pentru depozitarea hainelor. Elementul obi╚Önuit al stilului clasic este o rozet─â pe tavan cu un candelabru "cu lum├ón─âri".

├Än buc─ât─ârie, tonul este dat de culoarea cald─â a valului de mare, aduc├ónd prospe╚Ťime ╚Öi profunzime interiorului. Mobilierul u╚Öor cu fronturi cu panouri se joac─â cu motive provensale. Designerul valorific─â la maximum buc─ât─âria: pervazul ferestrei a devenit o extensie a blatului de lucru, iar spa╚Ťiul de sub fereastr─â a devenit un dulap. Aceast─â ultim─â solu╚Ťie a f─âcut posibil─â ascunderea elegant─â a radiatoarelor prin acoperirea lor cu u╚Öi cu z─âbrele ├«n stilul restului mobilierului de buc─ât─ârie.

Peretele desp─âr╚Ťitor de l├óng─â fereastr─â nu va fi irosit – designerul a construit o cutie de gips-carton cu u╚Öi vitrate, cre├ónd un mic bufet suplimentar. Zona de luat masa este eviden╚Ťiat─â de un tapet contrastant cu un model mare, care adaug─â volum camerei.

Baia mic─â este accentuat─â de maro, unde nuan╚Ťele mai ├«nchise de pe pere╚Ťi ╚Öi de sub cad─â fac ca ├«nc─âperea s─â par─â mai plin─â. Un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â ├«n locul unei perdele de baie – elegant ╚Öi igienic. Un dulap cu u╚Öi cu oglinzi deasupra chiuvetei este, de asemenea, o solu╚Ťie practic─â; spa╚Ťiul de depozitare suplimentar elimin─â nevoia de rafturi suplimentare, iar oglinzile reduc dimensiunea ╚Öi adaug─â spa╚Ťiu ├«n baie.

Cite╚Öte mai mult  Plat cu bile: designerul Andrey Anisimov

Modele plate la mod─â

Design interior plat din proiectul arhitectului Elena Ponomarenko Interiorul apartamentului unui copil de c─âtre Decorator N Interiorul apartamentului realizat de studioul de arhitectur─â Mebius
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: