Paris: apartament de 25 mp.

Într-un apartament mic, este important să se acorde prioritate. Ce este mai important: să primești un prieten la un pahar de vin sau să iei micul dejun??

Înainte ca arhitecții de la SWAN să reproiecteze acest apartament, acesta avea două probleme majore: spațiu insuficient și lumină insuficientă. În timp ce prima este dificil de schimbat radical, problema iluminatului a fost rezolvată prin transformarea apartamentului într-un studio. Dispunerea este destul de neobișnuită: la intrare există o zonă de zi cu o chicinetă și o canapea. În spatele partiției simbolice se află un pat. Baia, WC-ul și dulapurile sunt integrate într-o compoziție geometrică în spatele zonei de dormitor.

Plan. Aici puteți vedea cât de inteligent este realizată zonarea apartamentului.

Informații despre obiect:
Locație: Montmartre, Paris
Amprenta la sol: 25 mp.
Anul: 2010
Arhitecți: SWAN architects
rafturile din fostul perete despărțitor ajutat de mici rafturi, o parte din ele fiind orientate spre dormitor și o parte spre "living".

Arhitecții au adoptat abordarea adesea necesară în cazul apartamentelor mici Fotografia prezintă interiorul, subordonat unui concept specific. Atunci când planificați un apartament mic, unde este fizic imposibil să încapă totul, trebuie să stabiliți priorități Trebuie să decideți, de exemplu, dacă este mai important să puteți găzdui o mini-petrecere sau să serviți micul dejun și cina. Proprietarii au fost în favoarea primei opțiuni, așa că au ales o canapea mică peste o masă, al cărei rol poate fi jucat de un poufik.

Aproape toate zonele apartamentului au fost reduse la minimum.. o bucătărie minusculă, fără masă, o canapea mică pe post de living, o baie extrem de laconică, dar dormitorul nu este economic: patul este mare, lat și foarte confortabil. Deoarece acest apartament este în primul rând pentru dormit. Și puteți lua prânzul într-o cafenea, pentru că sunt multe în Montmartre.

Citește mai mult  București: apartament de 33 mp.

Nimic nu este mai trist decât un apartament mic și dezordonat. Prin urmare, sistemele de stocare multiple aici sunt absolut indispensabile. Baia este delicat înscrisă printre dulapuri. În dreapta raftului.. Ușa de dulap, partea stângă intrarea în WC-ul compact.

Sistemul de stocare de aici.. Un element decorativ complet. Observați cât de interesant sunt organizate dulapurile. Dulapul din stânga, de exemplu, nu ajunge până la podea, ci atârnă în aer. S-ar părea mai simplu să o punem pe podea și, din nou, are un pic mai mult spațiu. Dar, datorită acestui lucru, arhitecții au făcut compoziția apartamentului mult mai interesantă. De asemenea, podeaua de sub dulap este vizibilă în acest fel. Și cu cât podeaua este mai vizibilă, cu atât mai spațioasă arată camera.

Reproiectarea rezultată face ca apartamentul să arate luminos, vesel și proaspăt. Ferestrele franțuzești din podea până în tavan, mulți pereți albi și corpurile de iluminat simple, fără dispersor, pot contribui la acest lucru.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: