Paris: apartament de 38 de metri pătrați.

Un mic apartament într-o casă veche din Mar este susținut în paleta mediteraneană și este proiectat pentru a aminti sărbătoarea eternă din Ibiza.

Culorile reci fac întotdeauna camera să pară mai mare și, prin urmare, se potrivesc cu camerele mici. Nu este nevoie să vă temeți că interiorul va fi rece – iluminatul inteligent și detaliile frumoase vor ajuta să îl facă confortabil.

Informații despre obiect:
Locul: Paris, Franța
Suprafață: 38 de metri pătrați.
Anul: 2012
Arhitect: Josephine Gintzbourger ( Josephine Gintzbourger )

Plan. Apartamentul este clar împărțit în două zone bucătăria combinată cu camera de zi și zona privată Un dormitor, cu o baie adiacentă. Nu există niciun hol. Intrarea în apartament duce direct în bucătărie.

Culorile apartamentului sunt legate între ele pe o nuanță de turcoaz moale, care amintește de marea de aici. Arhitectul a ales mobilier în această culoare specială: o canapea vintage din anii '50, proiectată de Hans Wegner, două fotolii club, un grup de luat masa și un covor. O altă referință Inspirat de mare: Perete în mări și țări de fotograful german Olaf Metzel ( Olaf Metzel ).

Bucătăria-sufragerie are două ferestre mari, care dau spre un balcon. Una dintre ferestre este situată chiar în fața ușii de intrare a apartamentului și are o mulțime de spațiu deschis în fața ei: bucătăria se întinde de-a lungul peretelui, iar camera de zi-sufragerie este ușor deplasată spre dormitor. Ca urmare, în fața ușii de intrare există un spațiu liber mare și o fereastră imensă. O primă impresie a apartamentului: spațios, aerisit și distins.

Fără lumini de sus și abajururi mari. Toate corpurile de iluminat sunt "locale": o lampă de podea cu picior de arc și plafon cromat luminează insula din living, deasupra mesei de luat masa o grămadă de lămpi simple, o bucătărie.. spoturi.

Citește mai mult  Apartament cu două camere cu o grădiniță multifuncțională: design de Olga Dubrovskaya

Set de bucătărie tot din anii '50.. Marca Formika. În acele zile au știut cum să compacteze casele compacte, iar mobilierul este ideal pentru bucătării mici: scaune ușoare cu scaune de placaj îndoite și o masă pliantă cu o masă pentru patiserie. Pe perete, o selecție de fotografii realizate de fotograful Wu Yingxian ( Wu Yingxian ) care înfățișează interioarele Parlamentului chinez.

În loc de un corp de iluminat deasupra zonei de bucătărie.. spoturi încastrate în hota și iluminat cu LED-uri de-a lungul tuturor dulapurilor. O soluție avantajoasă pentru ambele părți: silueta luminoasă face ca mobilierul să fie întotdeauna mai ușor din punct de vedere vizual, creând un efect de "plutire".

Deoarece ușa din față duce direct la bucătărie, nu există spațiu pentru un hol în apartament. Ca un cuier de haine.. cârlige chiar pe ușă.

Patul din micul dormitor nu este lipit de perete: în spatele lui se creează o mică nișă. Pe căpătâi, o fotografie frumoasă a fotografului Roland Fischer ( Roland Fischer ).

Prin îndepărtarea patului de perete, Josephine a câștigat spațiu pentru o ușă glisantă.

Un adevărat apartament parizian vechi este de neconceput fără un șemineu.

În dormitor, ca și în bucătărie, nu există lumină de deasupra capului.. doar două aplice lângă pat și o lampă suspendată în colțul camerei. O soluție interesantă prin simplitatea ei Corpurile de iluminat suspendate sunt pur și simplu atârnate pe un cârlig, iar firul cu fișa atârnă în jos și se conectează la o priză. Același lucru este valabil și pentru instalațiile din bucătărie.

Lângă șemineu, în perete au fost făcute nișe mici, devenind un raft pentru cărți și detalii frumoase.

Citește mai mult  Apartament pe Novy Arbat: design de birou de arhitectură SL proiect

Baia este separată de dormitor printr-o ușă glisantă din sticlă.

Pereții sunt acoperiți cu dale subterane,

un blat de lavoar gresie mozaic fină și rafturi pentru accesorii de baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: