Paris: O casă de 35 de metri pătrați.

Casa este o sursă ideală de inspirație. Și nici măcar ca un exemplu de plan bun, pe care puțini ar fi de acord să îl realizeze, ci ca exemplu că imposibilul nu se întâmplă, iar visele se împlinesc.

Este o proprietate fascinantă, de la istorie până la designul arhitectural. Și, de asemenea, de îndrăzneala clientului și de amploarea uimitoare a. Aici, cu o suprafață de 35 de metri pătrați, o casă cu două dormitoare și un balcon este construită într-un mic volum dreptunghiular. Contoarele se potrivesc cu o casă completă, deși foarte neobișnuită, cu totul, inclusiv două dormitoare.

Informații despre clădire:
Locație: Paris, Franța
Metraj: ok. 35 de metri pătrați.
Anul: 2003
Arhitect: Christian Potgiese
christian pottgiesser architecturesposibile

Vedere axonometrică: Aici puteți vedea cum cea mai bizară casă din oraș se integrează între clădirile din jur. Și, în același timp, să încerci să înțelegi aspectul neașteptat pe care l-a găsit arhitectul. În micul volum dreptunghiular al clădirii, arhitectul a lăsat zona centrală goală.. «zonă comună", care îți permite să respiri adânc și să nu simți inevitabila înghesuială. Acest spațiu este în întregime vitrat pe singura parte care dă spre curte, ceea ce este important în condițiile unei izolații deficitare. Există un fel de "coridor" în jurul perimetrului pe trei laturi, în care totul, de la dormitor la baie și bucătărie, este integrat.

O secțiune și un plan. Dispunerea camerelor este ilustrată ( mai jos ) se arată un dormitor, o baie și o cadă de baie; ! ) bucătărie și WC cu chiuvetă. De asemenea, puteți vedea aici două nișe care vor fi discutate mai jos. Deasupra tăieturii.. se poate observa soluția inteligentă a lui Christian pentru iluminarea și amenajarea celui de-al doilea dormitor matrimonial: un al doilea nivel cubic, luminat de o lampă de plafon, este înscris în volumul mic al casei. Este "dormitorul mare". Mai multe luminatoare luminează "comuna" cameră. Casa are, de asemenea, o mică terasă pe acoperiș.

Citește mai mult  Apartament cu două niveluri într-un fost muzeu

O vedere a terenului înainte de construcție, unde arhitectul a reușit să încapă o casă cu două dormitoare și toate cele necesare pentru a fi fericit.

Vedere a șantierului în construcție. Aici puteți vedea mica curte plăcută cu care se va confrunta casa construită.

O vedere de ansamblu a casei terminate. Această fotografie arată modul în care arhitectul a folosit una dintre nișele pe care le-am văzut în planul de etaj există o colivie confortabilă, în care se poate citi, prin analogie cu o canapea sau o canapea.

Aici puteți vedea cum Christian a adăugat volumul "primului etaj" și unde se află terasa de pe acoperiș, ușor scufundată în volumul casei.

"Sala comună" din interior, în care se deschid ușile tuturor camerelor. Stânga- o nișă cu o masă de luat masa în dreapta.. scara de la primul etaj.

Vedere a sufrageriei: nișă cu masă și bănci încorporate. Un detaliu frumos: trapa care duce la etajul al doilea.. Nu este vitrată și te poți urca în ea dacă vrei, ceea ce le place foarte mult copiilor. În partea dreaptă ușă de bucătărie.

Scări: pentru că sunt foarte mici, scările sunt bisectoare. În Franța, acest tip de scară se numește "suedeză".

Vizualizați "comun" camere. Fotografia arată cum Christian Potgies se joacă cu culoarea și volumul.

Toate "in-house" Camerele comunică cu camera mare ferestre înguste cu sticlă mată la diferite înălțimi. Fereastră la dormitor și baie deasupra liniei ochilor. Acest lucru creează o geometrie complexă suplimentară.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: