Paris: mansard─â 18mp.

Se ╚Ötie c─â parizianca este capabil─â s─â fac─â din nimic o p─âl─ârie, o salat─â ╚Öi un scandal. Aceast─â list─â nu este de fapt complet─â. De asemenea, ei ╚Ötiu cum s─â fac─â un apartament frumos ├«n cel mai dezn─âd─âjduit spa╚Ťiu ca nimeni altcineva.

Nu este o sarcin─â u╚Öoar─â s─â integrezi un apartament propriu-zis ├«ntr-o mansard─â de 18 m – unde po╚Ťi m├ónca, dormi, invita prieteni – dar este adev─ârat? ╚śi acum ad─âuga╚Ťi la aceast─â ecua╚Ťie o alt─â component─â, cum ar fi 100% ecologic─â. Nerezolvabile? Nu este chiar at├ót de complicat.

Informa╚Ťii despre obiect:
Loca╚Ťie: Paris
Suprafa╚Ť─â: 18 mp.
Anul: 2008
Arhitec╚Ťi: KARAWITZ Milena Karanesheva, Mischa Witzmann table- poate fi u╚Öor de depozitat pe perete atunci c├ónd se termin─â masa. ╚śi, bine├«n╚Ťeles, apartamentul a fost proiectat folosind cele mai s─ân─âtoase ╚Öi ecologice materiale.

Suprafa╚Ťa total─â a mansardei este de 18 metri, dar de fapt este chiar mai mic─â, deoarece o mul╚Ťime de spa╚Ťiu util este "m├óncat" acoperi╚Ö ├«nclinat. ├Än aceast─â situa╚Ťie Fiecare metru p─âtrat conteaz─â, iar transformatoarele sunt foarte utile. O mas─â mic─â de luat masa poate fi u╚Öor de "├«nchis─â" atunci c├ónd nu este folosit─â.

Alegerea materialelor la BIOAPART este 100% ecologică: baia și bucătăria sunt finisate cu tadelakt, o tencuială de ciment impermeabil aplicat în Maroc.

Exist─â, de asemenea, una ├«n direct un perete acoperit cu argil─â, cunoscut pentru capacitatea de a absorbi excesul de umiditate, menit s─â men╚Ťin─â ├«n mod natural un regim de umiditate adecvat ├«n ├«nc─âpere. Mobilierul este fabricat fie din lemn masiv, fie din placaj.

Proiectul BIOAPART flat. Din cauza pantei puternic ├«nclinate a acoperi╚Öului Camera nu este foarte mare, dar exist─â o zon─â ascuns─â la nivelul podelei, pe care arhitec╚Ťii au folosit-o pentru a monta patul extensibil.

Cite╚Öte mai mult  ├Ämbr─â╚Ťi╚Öare deschis─â

Patul extensibil se dovede╚Öte a fi destul de decent ╚Öi clar confortabil. De asemenea, fotoliile de pe p─âr╚Ťile laterale pot fi glisate.

Atunci c├ónd nu ave╚Ťi un birou ╚Öi un pat extensibil ├«ntr-o camer─â, aceasta pare totu╚Öi relativ mare ╚Öi spa╚Ťioas─â.

De-a lungul întregului perete opus bucătăriei.. sistemele de depozitare sunt realizate din placaj acoperit cu vopsea translucidă și ecologică. Designul este extrem de delicat, nu este atrăgător: nici măcar mânerele de mobilier, în loc de Deschideri rotunde mici.

Buc─ât─âria de peste hol este, de asemenea, foarte concis─â, la fel ca ╚Öi tavanul cu grinzi rotunde, cu inscrip╚Ťii ├«ngrijite.

├Än loc de un "╚Öor╚Ť" exist─â o suprafa╚Ť─â oglindit─â. Nu este foarte practic, dar ofer─â un pic de spa╚Ťiu.

Unitatea sanitară extrem de compactă, ca și blaturile de bucătărie, este finisată cu ciment tadelakt rezistent la apă.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Comments: 1
  1. Bianca

    Există o fereastră în mansardă?

    R─âspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: