Paris: sală multifuncțională de 23 m².

Unii oameni nu-și pot încadra garderoba într-un singur dulap, alții încap aproape un apartament întreg într-unul singur.

Desigur, prea mult roșu într-un spațiu de locuit nu se potrivește oricui; acest tip de design de cameră mică are nevoie de o anumită îndrăzneală, chiar de îndrăzneală. Dar nu designul neconvențional al camerei în sine, unde totul este mobil, necesită mult curaj??

Informații despre proprietate:
Locul: Paris, Franța
Suprafața utilă este de 23 de metri pătrați.
Anul: 2010
Arhitect: Paul Coudamy
birou, garderobă, bibliotecă și baie. Este clar că metoda clasică de împărțire a unei camere în zone logice.. este dormitorul, este biroul, este dulapul, sunt cărțile.. «se potrivesc" ar fi fost dificil. Așa că Paul a decis să încorporeze ideea unui modul transformabil în designul camerei sale mici, încorporând tot ceea ce dorea să încapă în ea. A căptușit un perete cu un rând destul de dens de dulapuri, paturi, birouri și a acoperit totul cu o structură mobilă, care se întâmplă să fie și biblioteca. De ce atât de complicat?? Biblioteca vă permite să închideți părți ale unei încăperi care nu sunt folosite în prezent, transformând-o în birou sau dormitor. Desenul se numește Red Nest «Cuibul roșu.". Numele transmite pe deplin imaginea designului camerei mici: roșu datorită plasticului lăcuit roșu și a "cuibului" – datorită amenajării speciale a dormitorului și a confortului, bineînțeles.

Amenajarea camerei înainte de Red Nest: Un dormitor clasic cu baie, fără prea multă agitație patul este așezat cu o căpătâiță pe perete, într-un spațiu destul de îngust, pe o parte.. Pe de altă parte, o scară în spirală la parter, pe de altă parte Baie.

Citește mai mult  Apartament într-o clădire cu cinci etaje: designer Katerina Shalaeva

Planul cuibului roșu: Paul a întors patul de-a lungul peretelui. A cumpărat spațiu pentru o bibliotecă mobilă de tip cocon, care acoperă patul. În plus, Paul a mărit baia, care are acum nu doar un duș, ci și o cadă mare.

Axonometrie. Puteți vedea aici că încăperea este formată din două componente principale – un cuib roșu aprins și o baie neutră, gri, care se completează și se echilibrează perfect.

Punctul culminant al camerei Transformer Room un panou glisant, alias o bibliotecă. Panoul luminat dedesubt pare că "plutește" și fără greutate. Apropo, se mișcă destul de ușor. Stăpâna camerei o fată, și totul aici este conceput pentru un efort minim. O oglindă cu două fețe funcționează ca o oglindă de zonare, precum și ca o extensie a spațiului.

Când este "închis" patul, aici biroul, în care toate elementele încăperii sunt de asemenea extensibile și extensibile: masa, rafturile…

Același panou poate ascunde și patul, lăsând liberă zona de studiu. Apropo, este o soluție bună pentru cei cărora nu le place să facă un pat perfect în fiecare zi.

Scara circulară în spirală spre etajul inferior, unde se află bucătăria și restul apartamentului, este închisă de o trapă îngrijită. Ce altceva ar putea fi? este un cuib, Totul aici trebuie să fie masticat pentru un maxim de intimitate și confort.

Când patul este "închis", din partea de studiu arată ca o canapea confortabilă.

Arhitectura Cuibului Roșu nu este strict geometrică și nu este formată în întregime din unghiuri drepte, așa cum ar putea părea la prima vedere: partea superioară a "cuibului" este o cameră mică o formă destul de complicată – genul de casă la care e frumos să te uiți doar când te trezești.

Citește mai mult  Tipii urbani: Ce se întâmplă dacă lași metropola să intre în apartament

În spatele patului, un dulap îngust, dar încăpător. Partea de jos.. sertare extractabile pe roți.

Suprafața lăcuită roșie a cuibului contrastează bine cu pereții și accesoriile albe mate și arată foarte îndrăzneț exact ceea ce trebuie pentru o fată tânără.

Baia este finisată cu beton cu impregnare specială care respinge umiditatea. O baie separată este ascunsă în spatele unor uși îmbătrânite artificial, care amintesc de un dulap antic. În spatele oglinzii despărțitoare se află cada de baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: