Plat pe teren înalt: Artscor Design

Camera de zi studio cu un podium este decorat─â ├«n stil minimalist ╚Öi u╚Öor, astfel ├«nc├ót s─â nu distrag─â aten╚Ťia de la priveli╚Ötea uimitoare de la ferestre. Designul are motive brutale discrete

Camera de zi open space, proiect realizat de studioul de design Artscor – participant la concursul "Best Apartment Design" la "Artcor"

O cl─âdire de 102 mp. m┬▓ ├«n complexul reziden╚Ťial Aerobus din Bucure╚Öti Decorat de designerii Artscor. Ferestrele mari, cu vedere la panorama ora╚Öului, definesc ideea de interior: "pureview" — Linii drepte, mult─â aerisire, nimic superfluu ├«n mobilier ╚Öi decor. Autorii proiectului au ales ca stil principal minimalismul pur, cu un caracter brutal discret, exprimat ├«n finisaje. Pardoseala din camera de zi este realizat─â din pl─âci ceramice, imit├ónd metalul ruginit. Pe tavan un sistem futurist de iluminat ╚Öi climatizare din tabl─â periat, special conceput pentru acest apartament. O amenajare de studio combin─â o zon─â de ╚Öedere ╚Öi de luat masa cu un podium construit special ├«n camera de zi. Podeaua din sufragerie, buc─ât─ârie ╚Öi hol este din parchet de stejar. Buc─ât─âria din fotografie are o schem─â de culori gri ╚Öi alb: fronturi netede, aparate ├«ncorporate ╚Öi accesorii ascunse. ╚śor╚Ťul din sticl─â cu o scen─â de p─âdure ce╚Ťoas─â imprimat─â pe el arat─â deosebit de elegant pe acest fundal laconic. ├Än dormitor, schema de culori este mai cald─â: alb, bej, lemn natural. O grind─â lung─â de lemn une╚Öte patul, rafturile ╚Öi pervazul ferestrei.

Cite╚Öte mai mult  Via╚Ťa este bun─â: Apartament de licen╚Ť─â ├«ntr-un stil fusion
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: