Un studio într-o casă de club de lux: arhitectul Svetlana Filatova

Orice club de lux este exclusivist și închis pentru cei neinițiați. Cluburile sunt construite pe același principiu. Haideți să ridicăm vălul secretului și să vedem ce proiecte au proprietarii de apartamente din această ordine de locuințe de elită.

Detalii despre apartament: O garsonieră de 44 de metri pătrați. m într-o casă de club.

Proprietarul apartamentului: O tânără cu o înclinație spre singurătate.

O dorință a unui client: Apartamentul ar trebui să arate ca o pădure întunecată sau ca o vizuină.

Schema unei garsoniere după modificări.

Dorințele tinerei stăpâne a acestui apartament au fost foarte neobișnuite – "Ceea ce dorea proprietara de la apartamentul ei" a vrut ca locuința ei să arate ca o pădure întunecată sau ca o vizuină. Prin urmare, autorul proiectului a trebuit să rezolve mai multe probleme în același timp. În primul rând, cum să separați zona de dormit într-un apartament cu o singură cameră. Clientul vrea o nurcă Construim o nișă pentru pat și închidem intrarea cu perdele ușoare. În al doilea rând, spațiul trebuia să fie cât mai umbrit posibil. Prin urmare, designerul a acoperit ferestrele cu perdele grele de catifea pentru a împiedica soarele să intre în apartament. În al treilea rând, proprietarul a vrut să decoreze apartamentul cu materiale naturale, cu o notă de vintage. Astfel, există gresie cu craquelure și tencuială decorativă cu abraziune și pictură cu glazură. Pe măsură ce expresia creativă a stăpânei apartamentului crește, pereții se vor umple cu creațiile sale, menținând în același timp integritatea imaginii interioare.

Hol de intrare. Deja în hol se poate percepe caracterul stăpânei apartamentului Are o fire artistică și este predispusă la melancolie și singurătate.

Citește mai mult  Cum să adăugați accente vibrante la un interior?

Cameră de zi-dormitor. Spațiul de dormit este căptușit cu un podium în nișă. În interiorul podiumului se află un sistem de depozitare cu sertare glisante.

Bucătărie. Podeaua bucătăriei este placată cu gresie mullion, iar peretele de deasupra blatului de lucru.. Cu cărămizi de imitație. Bucătăria se deschide spre un balcon unde vă puteți bucura de o ceașcă de ceai seara.

Baie. E un spațiu pentru fete.. Cada de baie pe picioare bine conturate, rama oglinzii cu model, raftul traforat pentru accesorii de baie…

Un proiect realizat de designerul Svetlana Filatova participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. .» la .

Alte proiecte de apartamente :

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interior plat dintr-un proiect implementat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de ANC Concept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: