Reamenajarea unei case de țară: un proiect de Rustem Zed design Urazmetov

Un interior natural, cu lemn deschis și întunecat, mai multe tipuri de piatră și sunetul apei care curge. Toate acestea conferă casei de țară un sentiment de prospețime și vă invită să petreceți un timp relaxant.

Casa de țară ( Zed design ) Urazmetov, un proiect de Rustem ( 3D ) participant la concursul "Grădinăritul vertical al interiorului"

Fotografia peisajului casei de țară arată partea în care se află livingul separat și sufrageria și bucătăria combinată. Toate camerele sunt în armonie una cu cealaltă, moderne, simple și funcționale. Designul grafic prezintă o combinație de mobilier ușor, lambriuri de culoarea ciocolatei, pereți gri închis și accente de galben însorit. Camera și mobilierul amestecă materiale naturale, mai multe tipuri de lemn natural și piatră: autorul și-a văzut sarcina de a estompa granițele dintre exterior și interior. Între camere a fost construit un întreg zid ecologic, format din blocuri de verdeață verticală și un plan de piatră, peste care curge o adevărată cascadă.

Citește mai mult  Apartament spațios în Odessa pentru o familie cu copii: designerul Simon Munica
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: