Un dublu cu un design pozitiv: un proiect de Rustem Urazmetov

Un interior plin de pozitivitate este cel mai bun antidepresiv! Designerul capitalei, Rustem Urazmetov, este convins de acest lucru.

Tavanul de formă neobișnuită ajută la integrarea simultană a celor trei zone – holul de intrare, camera de zi și bucătăria.

Detalii despre apartament: Un apartament cu 2 camere de 61,5 mp. m la etajul 4 al unei clădiri noi cu cinci etaje din suburbiile Moscovei.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu tânăr.

Dorința clientului: Design luminos și pozitiv.

Planul unui apartament cu 2 camere după reamenajare.

Proprietarii acestui apartament erau preocupați de două întrebări: în primul rând, cum să reproiecteze un apartament cu două camere astfel încât să creeze o senzație de spațiu și libertate și, în al doilea rând, cum să umple spațiul de locuit cu lumină și culori luminoase.

Primul ( cum să reproiectezi un apartament cu două camere ) nu a fost o problemă ușor de rezolvat – Zona publică avea o configurație destul de complexă, ceea ce a făcut dificilă găsirea celei mai bune aranjări a mobilierului. Ca urmare, designerul a împărțit spațiul pentru oaspeți în două zone- Bucătăria a fost plasată într-o secțiune de colț, iar camera de zi într-o zonă dreptunghiulară. În plus, o loggie este atașată la dormitor, iar baia a fost mutată pentru a face parte din baie.

Pentru designul interior a fost ales un stil modern cu elemente de eco-loft. Autorul proiectului a luat soluția cromatică din picturile pictorilor abstracționiști Kandinsky și Lentulov. Efectul proiectului a fost atins conform planului Spațiul este inundat de lumină, cu accente de elemente decorative luminoase și mobilier de design.

Hol de intrare. Atmosfera pozitivă a interiorului este deja vizibilă la intrarea în apartament există un panou suculent pe perete, și detalii de colorit liliachiu. Funcționalitatea este, de asemenea, prezentă Două dulapuri spațioase sunt situate în hol.

Citește mai mult  Crocodili uriași: o savană africană cu vedere la București

Camera de zi-bucătărie. Interiorul zonei de oaspeți este plin de lumină, în timp ce accentele luminoase și detaliile interesante aduc pozitivitate și energie. Peretele dintre bucătărie și camera de zi îndeplinește două funcții în același timp separă vizual cele două zone și, datorită iluminării integrate, oferă o sursă suplimentară de lumină.

Dormitor. Înălțimea tavanului din apartament este de 3 metri, așa că s-a decis să se profite la maximum de acest avantaj.. patul din dormitor este situat pe un podium, care servește ca spațiu de depozitare suplimentar. Pe loggia este o zonă de ședere Puteți sta cu o carte sau vă puteți bucura de o priveliște pitorească.

Baie. Baia reflectă stilul general al apartamentului Respectarea mediului înconjurător, culori luminoase, mobilier de design. Pentru iluminat se folosesc benzi luminoase minimaliste.

Designer Rustem Urazmetov Proiect concurent pentru "Cel mai bun design 3D plat de până la 70 mp". " la .

Vezi alte proiecte

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al firmei de arhitectură Le Atelier Interiorul apartamentului din proiectul realizat de "Art-Design Studio of Yury Zubenko"
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: