Regele Speesh!

Conținutul materialului
 1. Reședința prințului din Piccadilly Street
 2. În toată varietatea de mobilier clasic, găsirea unui scaun similar cu brațe curbate într-o formă atât de neobișnuită nu a fost o sarcină ușoară. Iată 4 modele cât se poate de asemănătoare cu scaunul din cadru.
 3. Biroul a fost o piesă de mobilier pur clasic, dar astăzi designul mesei cu extensia sa este, de asemenea, utilizat în mod activ de către producătorii moderni. Iată o selecție de 9 modele similare.
 4. Interioarele casei unui logopedist
 5. O șemineuță pe tot peretele, un element neobișnuit chiar și în Marea Britanie. Chiar dacă mantaua șemineului este un fragment de lambriu din lemn, aceasta este mult mai des realizată până la dimensiunea focarului ( vezi foto. exemple ).
 6. O canapea cu spătar de cămilă a fost deosebit de populară la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea în Statele Unite și Anglia. Producătorii moderni de clasici oferă diverse interpretări: de la palat și pompos în aurire, la modelele rezervate-clasice.
 7. Interioarele palatului regal
 8. Acesta este unul dintre cele mai comune felinare clasice. S-a parcurs un drum lung de la lămpile cu ulei și parafină, de la lumânări la modelele electrice. Oferim 14 variante similare.
 9. De obicei, baldachinele paturilor clasice sunt sub forma unui "acoperiș", care se încadrează din patru piloni. Construcția de căpătâi în formă de coroană, ca pe patul lui George al V-lea ) nu este foarte comună. Am găsit 4 modele similare pentru tine.
 10. Ornament pe tapet – amprente recognoscibile ale celebrului producător britanic de tapet Cole&Sone. Realizatorii filmului nu au făcut compromisuri în ceea ce privește adevărul istoric: compania produce tapet încă din 1873. și este furnizorul oficial al curții regale.

Regele Speesh a fost nominalizat la Oscar la 12 categorii și a câștigat patru statuete deodată. Cel mai bun film al anului 2011 frapează prin stilizarea ascuțită a epocii, prin rafinamentul interioarelor și prin eleganța costumelor.

Decorul filmului "Discursul regelui" este Anglia. Timpul de acțiune este anii 1930. Protagonistul, ducele de York ( Colin Firth ) se pregătește să devină rege al Marii Britanii. Dar acest lucru îl stânjenește și îl supără pe duce mai degrabă decât să îl mulțumească, deoarece încă din copilărie a fost un bâlbâit. Eforturile depuse de experți de marcă pentru a corecta discursul au rămas fără rezultat. Ultima speranță este un logoped excentric și autodidact, Lionel Logue. Ducele își regăsește vocea regală exact la timp – întreaga lume îngheață în așteptarea războiului iminent.

Citește mai mult  Un studio într-o clădire de panouri: cerb, piton și Jack London

Britanicilor le este întotdeauna greu să facă filme despre familia regală: trebuie să se îndepărteze de portretizarea calităților personale ale suveranului. Regizorul a compensat acest lucru prin aprofundarea interioarelor de atunci.

Reședința prințului din Piccadilly Street

Scaun Tron. Mobilierul clasic englezesc este rațional și practic, dar și elegant. Chiar și un scaun obișnuit în casa unui moștenitor al tronului cu cadrul pătrat al scaunului, spătarul înalt, tapițeria elegantă și cotierele sculptate curbate.

În toată varietatea de mobilier clasic, găsirea unui scaun similar cu brațe curbate într-o formă atât de neobișnuită nu a fost o sarcină ușoară. Iată 4 modele cât se poate de asemănătoare cu scaunul din cadru.

 • Scaun 3741 FONTAINE ARM CHAIR de la fabrica Baker, design Garcia Jacques.
 • Scaun RUSSELL ARM CHAIR 2943 de Baker Factory.
 • Scaun 4641 SCAUN GEORGIAN ARM CHAIR ( MARLBOROUGH LEG ) din fabrica Baker.
 • Scaun 3150 de Modenese Gastone.

Biroul din biroul lui George nu seamănă cu biroul reginei Anne. Epoca opulenței a fost înlocuită de o epocă a moderației. Au fost găsite și perfecționate noi forme: gata cu fastul, aurirea și încrustarea. Totul ca la serviciu și practic linii fluide, ușor curbate, proporții perfecte, un minim de sculptură, dar o siluetă clară.

Biroul a fost o piesă de mobilier pur clasic, dar astăzi designul mesei cu extensia sa este, de asemenea, utilizat în mod activ de către producătorii moderni. Iată o selecție de 9 modele similare.

 • Birou Traveler de Coleccion Alexandra factory.
 • Birou de scris de croazieră de la fabrica Meridiani.
 • Cassina 619 Meyer May Desk de Wright Lloyd Frank.
 • Birou 2607 de la fabrica Tiferno.

Interioarele casei unui logopedist

Fiecare cadru din "Discursul regelui" semnificative, fiecare detaliu respirând istorie. Interiorul nepretențios al biroului lui Log, de exemplu: pereți texturați cu rămășițe de mai multe straturi de tapet vechi, tablouri în rame ornamentate, un șemineu enorm care acoperă aproape întregul perete, un telefon învechit și un ceainic orfan pe un cazan de ulei. Atenția la detalii, care este rară în industria cinematografică de astăzi, creează o atmosferă caldă și evocă un sentiment nostalgic pentru o epocă trecută.

Citește mai mult  Interior cu un perete verde: MAKE design

O șemineuță pe tot peretele, un element neobișnuit chiar și în Marea Britanie. Chiar dacă mantaua șemineului este un fragment de lambriu din lemn, aceasta este mult mai des realizată până la dimensiunea focarului ( vezi foto. exemple ).

 • Portal de șemineu 8522CA de la fabrica Colombostile.
 • Portal de șemineu 3066 Loc de foc din fabrica Savio Firmino.
 • Portal de șemineu LOUIS XVI BOIS de Cheminees Philippe.
 • Portal de șemineu Zona giorno Portale del camino de la fabrica CA' d'ORO.

Decorul . Aproape tot filmul este filmat în tonuri subtile de taupe. Dar regele este un rege pentru că poate decora orice interior cu persoana sa regală. Și nici canapeaua de epocă uzată cu spătar de cămilă, nici petele terne de pe pereți nu puteau diminua eleganța viitorului rege.

O canapea cu spătar de cămilă a fost deosebit de populară la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea în Statele Unite și Anglia. Producătorii moderni de clasici oferă diverse interpretări: de la palat și pompos în aurire, la modelele rezervate-clasice.

 • Canapea S 1840.A.L.D.A.
 • Canapea 1262 din fabrica Chelini.
 • Canapea Sophia de Zanaboni.
 • Canapea RL.SF2.CLL.118 / 337 din fabrica Royal Life.

Interioarele palatului regal

sala. Holul și scara sunt elemente caracteristice unui palat englezesc tradițional. Toate celelalte camere din casă sunt grupate în jurul acesteia. Cu cât este mai bogat decorat un hol, cu cât este mai largă și mai impresionantă o scară, cu atât mai mare este reputația și statutul social al proprietarilor casei.

Discursul regelui pline de interioare detaliate și elaborate. De exemplu, candelabrul antic cu felinare din holul palatului este inspirat din lămpile tradiționale din Orientul Mijlociu – o aluzie clară la ambițiile imperiale ale lui Foggy Albion.

Acesta este unul dintre cele mai comune felinare clasice. S-a parcurs un drum lung de la lămpile cu ulei și parafină, de la lumânări la modelele electrice. Oferim 14 variante similare.

 • Candelabru 8390/37 de Martinez y Orts.
 • Lanternele 2 din fabrică G. Moscatelli.
 • 19687 candelabru din fabrica Mariner.
 • PH203 candelabru GEORGIAN LANTERN de Baker.
Citește mai mult  Spațiu de mansardă în clădirea fabricii Dawn

Dormitor. În Anglia, mai mult decât oriunde altundeva în lume, mobilierul a fost transmis din generație în generație ca moștenire de familie timp de secole. Și nu se obișnuiește să se facă rearanjarea mobilierului doar de dragul de a diversifica interiorul.

Un pat regal cu o formă neobișnuită își amintește mai mult de un proprietar încoronat. O marchiză la capul patului are forma unei coroane. Baldachin peste tron, baldachin peste pat.. Oriunde se află regele, el este mereu la datorie. Amintiți-vă: a fost o vreme când înalții conducători ar fi vrut să-și primească curtenii în dormitorul lor, întinși într-un pat somptuos cu baldachin.

De obicei, baldachinele paturilor clasice sunt sub forma unui "acoperiș", care se încadrează din patru piloni. Construcția de căpătâi în formă de coroană, ca pe patul lui George al V-lea ) nu este foarte comună. Am găsit 4 modele similare pentru tine.

 • Benedetta Bedroom_02 de CAVIO Interiors.
 • Pat 1696 Pat din fabrica Savio Firmino.
 • Pat Asea din fabrica Silik.
 • Pat Veneția dormitor 1 de Cenedese.

Cabinet. Piesa centrală a studiului regal Un șemineu sculptat și cu coloane. Canapeaua conține multe detalii care amintesc de istoria familiei regale: numeroase portrete ale strămoșilor, un ceas antic, o lampă sculptată și statuete de porțelan neprețuite. Culoarea tapetului se potrivește cu cea a șemineului. Le puteți vedea în multe clădiri celebre: nu numai la Palatul Buckingham sau la Castelul Westminster, ci și la Casa Albă.

Ornament pe tapet – amprente recognoscibile ale celebrului producător britanic de tapet Cole&Sone. Realizatorii filmului nu au făcut compromisuri în ceea ce privește adevărul istoric: compania produce tapet încă din 1873. și este furnizorul oficial al curții regale.

 • Tapet St Petersburg Damask 88-8034 de Cole & Son.
 • Tapet 3827-62 din fabrica P+S International.
 • Tapet Woolverstone Hall 88-10041 de Cole & Son.
 • Tapet St Petersburg Damask 88-8034 de Cole & Son.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: