Unul din dou─â. Proiectul Liner de Geometrium

Interiorul unui apartament din Bucure╚Öti, ├«n casa Khodynka din cartierul de locuin╚Ťe Liner, a fost proiectat de Geometrium pentru o familie t├ón─âr─â, activ─â ╚Öi sportiv─â. Pe l├óng─â mama ╚Öi tata, exist─â doi copii mici ╚Öi un fiu adolescent care viziteaz─â frecvent casa.

Provocarea.

Principala provocare cu care se confrunt─â proiectan╚Ťii fuzionarea a dou─â apartamente. Pentru un apartament s-a ales o zon─â public─â cu intrarea principal─â, ├«n timp ce cel─âlalt a fost conceput ca un spa╚Ťiu privat, cu o u╚Ö─â t─âiat─â ├«n peretele care separ─â cele dou─â apartamente.

Reamenajare.

Rezultatul combin─ârii celor dou─â apartamente este o suprafa╚Ť─â util─â de 96 mp. .

Zona public─â g─âzduie╚Öte sufrageria, livingul ╚Öi buc─ât─âria ├«ntr-un spa╚Ťiu unitar, precum ╚Öi un dressing.

Zona de buc─ât─ârie are un bar pentru micul dejun, care multiplic─â posibilit─â╚Ťile de comunicare.

Baia pentru oaspe╚Ťi, planificat─â ini╚Ťial, a fost montat─â la intrarea ├«n zona privat─â, pentru a nu deranja membrii familiei la sosirea oaspe╚Ťilor.

├Än zona privat─â, adic─â ├«ntr-un spa╚Ťiu privat, se afl─â un dormitor pentru p─ârin╚Ťi, o camer─â pentru copii, un al doilea dressing ╚Öi o baie.

Micul dormitor este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â zone: zona de dormit, unde accentul se pune, desigur, pe pat, ╚Öi zona de machiaj cu un scaun de relaxare.

Destul de o camer─â mare pentru copii sa dovedit foarte func╚Ťional. Exist─â suficiente locuri de dormit: un pat supraetajat, un pat de campanie ╚Öi o canapea, care este destinat─â fiului meu cel mare atunci c├ónd doarme ├«n Khodynka.

De asemenea, camera are o zonă de lucru și una de joacă.

Cite╚Öte mai mult  Partea invizibil─â

Finisare și paleta.

Minimalismul ca stil ╚Öi materialele naturale acestea au fost dorin╚Ťele clien╚Ťilor. Am folosit trei culori pentru interior: alb, taupe ╚Öi tonuri de lemn: microbeton pe tavane ╚Öi pere╚Ťi, vopsea alb─â ╚Öi parchet.

Panoul Porcelanosa Oxford folosit ca finisaj de faian╚Ť─â ├«n baia de oaspe╚Ťi.

Există, de asemenea, elemente din lemn de mobilier la comandă, rafturi și sertare din lemn.

Pl─âcile din gresie por╚Ťelanat─â p─âstreaz─â culorile paletei principale: "beton" ╚Öi un gri deschis.

Apartamentul are un minim de decor. Schema de culori.. neutru, gri. Doar camera copiilor are un pic de albastru, albastru și negru.

Sisteme de stocare.

Minimalismul sugereaz─â sisteme de depozitare ascunse ╚Öi integrate.Dou─â vestiare ├«n ambele zone depoziteaz─â ├«mbr─âc─âminte exterioar─â, ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi un c─ârucior.Aici ar putea fi amplasate ╚Öi o ma╚Öin─â de sp─âlat ╚Öi un usc─âtor.

Camerele sunt dotate cu sisteme Ikea Algot și Ikea Pax.Camera copiilor și dormitorul au dulapuri ascunse, nișe de depozitare și sertare.

Scenarii de iluminat.

Au fost folosite forme simple de corpuri de iluminat ├«ncastrate ╚Öi benzi LED. Benzile decorative cu LED-uri pun ├«n eviden╚Ť─â volumul apartamentului ╚Öi plafonul din beton cu un perete alb l├óng─â televizorul din buc─ât─âria/sufrageria open space. Pe coridor ╚Öi ├«n dormitor, banda este folosit─â pentru a sublinia textura de "beton" a peretelui.

Lumin─â func╚Ťional─â.. este o lamp─â de podea l├óng─â canapea, un candelabru deasupra mesei de luat masa ╚Öi o lamp─â suspendat─â deasupra barului.

Lumin─â general─â Iluminatul este ├«ncastrat ╚Öi montat la suprafa╚Ť─â, aproape invizibil, de culoare neagr─â.

Mobilier.

Pat cu sistem de depozitare – Ikea Brusali.

Având în vedere bugetul proiectului, am ales replici ale unor piese de designer, dar nu cele mai comune, cum ar fi canapeaua Stone pentru living, realizată în fabrica 8 Martie Selecta. Bucătărie Ikea.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament cu trei dormitoare cu o camer─â multifunc╚Ťional─â pentru copii: design de Iryna Zavertalyuk

Decora╚Ťiuni ╚Öi textile

Într-un astfel de interior minimalist, decorul constă în mobilierul însuși: fotolii și scaune. Accentele sunt plasate de iluminat și veselă. Textilele sunt aici în gri neutru. Există un pic de albastru și albastru în pepinieră.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: