Restaurantul Peach

Restaurantul Peach pe teritoriul cartierului de afaceri "Moskovsky Silk" – o nouă locație de la fondatorul Grupului Crocus, Emin Agalarov. Nuanțe strălucitoare de miere, marmură, alamă, neon și instalații conceptuale – o combinație concepută de Archpoint și menită să fie distractivă și lipsită de griji.

București, Bolshaya Savvinsky per., . 12

Autori: ARCHPOINT: Valery Lizunov, Ekaterina Ageyeva, Evgeny Bogdanov

Foto: Sergey Morgunov

Suprafață: 800 m2

2021

Încă de pe stradă, oaspeții sunt atrași de ferestrele arcuite iluminate de pe malul râului Moskva Plafoane fanteziste care arată ca niște acadele mari și care se referă la procesul de suflare a sticlei de către suflătorii de sticlă.

Mai multe îl așteaptă pe oaspete la intrare. Restaurant Primul lucru pe care îl face un oaspete atunci când începe să experimenteze o unitate. Ceea ce atrage atenția aici este diversitate materialăMarmură pe podea și în decorarea tejghelei barului, parchet cu design de autor, alamă pe mese și pereți, fețe de masă albe și pahare de cristal scumpe. Materialele fine contribuie la atracția premium a unui restaurant de lux.

Detaliile lucrează pentru a crea o atmosferă festivă. Când intrați în sala de mese principală, sunteți impresionați de spoturile albe de pe tavan, asemănătoare unor șervețele. Seamănă cu cele pe care le pui în farfurii înainte de un mare cocktail. Alte interpretări ar putea fi: în Franța există o tradiție de a flutura șervețele sau batiste la o nuntă sau pentru a marca începutul unui mare festin, în timp ce pe croazierele din SUA, fluturând un șervețel alb se mulțumea echipajului pentru o masă delicioasă.

Mișcarea este surprinsă nu doar în abajururi, ci și în instalația din colțul sălii, sub forma unor perdele realizate din alamă adevărată, ca și cum ar fi suflat de rafalele de vânt. Alama aurie continuă în corpurile de iluminat cilindrice alungite, pe pereții barului și pe mesele mici. Bucătărie mare în plan deschis de-a lungul peretelui este în relief cu lambriuri din lemn bej deschis. Lângă perete se află o masă masivă de lemn pentru șase persoane, sculptată dintr-o singură bucată de lemn, ca și cum ar fi înconjurată de fotolii futuriste din plastic alb de la Driade. Schema cromatică generală evocă șampania care se revarsă în aer și vă invită să sărbătoriți.

Citește mai mult  Casa de pe malul mării ca simbol al chicului britanic: designerul Irina Vorontsova

Din restaurant, perdelele grele de piele îi atrag pe oaspeți printr-un coridor care duce la un salon sala de banchet. Există un birou de recepție semicircular din oțel bleumarin de design, cu iluminare sub tejghea, borne din marmură și fotolii moi și întunecate. Podeaua este din gresie de teracotă cu un model de pătrate mici.

Aceeași ambianță elegantă continuă și în sala de banchet. Atipică pentru o sală de banchet clasică, principala caracteristică a sălii este un fundal pentru Grand Décor bar cu vârf de marmură Cu un fundal mare de lambriuri luminate și sticle de băuturi spirtoase scumpe. Spoturile transparente semicirculare coboară din tavan și adaugă ritm camerei. Paleta este construită în jurul unor nuanțe calde, de culoarea mierii: o coloană de alamă, lumina reflectată într-un bar de marmură bej deschis, canapele de ciocolată la modă și perdele de piele maro. Pentru eveniment, mesele simple de lemn de formă pătrată pot fi ușor de îmbinat într-unul singur.

Arhitecții de la Archpoint au creat un loc unde merită să mergi pentru o sărbătoare de înaltă clasă, fie că e vorba de un gastropub la o masă cu față de masă albă, de un cocktail la un bar. Designul interior este la înălțime, dar diferitele niveluri de semnificație sunt "împământate" de operele de artă Aceasta contribuie, de asemenea, la caracterul său democratic.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: