Romanovii: proiectul de design al unui apartament cu trei camere de Yana Sakharevich

Clienții sunt un cuplu modern, tânăr, colorat și fericit, cu o fetiță. Și interiorul este adecvat: mult aer, lumină și spațiu, dar în același timp clar și concis.

Apartamentul:

Apartament cu trei camere de 85,18 mp.., P44T layout, tavane înalte de 2,8m.

Apartamentul a fost redecorat de proprietarii anteriori și a trebuit să se debaraseze de: parchet de stejar masiv sub lac, mobilă lăcuită închisă la culoare, arcuri și ovale luminate pe tavan și un covor pe peretele din dormitor..

Principalele dorințe ale clienților:

  • un interior luminos și confortabil
  • materiale naturale
  • Nuanțe luminoase, dar calme
  • funcționalitatea maximă a spațiului
  • pentru a asigura o zonă de lucru în apartament
  • Menținerea unui spațiu suficient pentru jocuri active. Clientul are adesea vizitatori și este nevoie de
  • toate spațiile funcționale necesare pentru depozitarea tuturor obiectelor, inclusiv a echipamentului de snowboarding
  • Culori folosite: powder, mint, tiffany

Rezultat

Clienții au acceptat cu ușurință toate elementele geometrice negre din interior, ceea ce reprezintă o trăsătură caracteristică a interioarelor Jana. În acest fel, fiecare element contribuie la organizarea unui domeniu sau altul.

Tot mobilierul are o formă clar laconică și o textură caldă, discretă și moale. Parchetul lăsat de proprietarii anteriori este în stare bună, așa că va rămâne, dar va fi șlefuit și vopsit.

Zona de bucătărie luminoasă și strălucitoare. Texturile naturale ale lemnului și nuanța profundă și caldă a fațadelor albastre sunt un adevărat punct de atracție.

Dormitor. Deoarece tânărul cuplu călătorește adesea, o hartă a lumii din lemn a fost plasată pe peretele din spatele căpătâiului. Pe el puteți marca toate locurile pe care le-ați vizitat. Și, de asemenea, un mod plăcut de a adormi visând la mai multe călătorii.

Citește mai mult  Camera dublă clasică engleză: Design de Evgenia Lysova

Camera copiilor Există spațiu pentru depozitarea jucăriilor și a cărților, precum și o masă și scaune pentru desen și pictură. Camera este luminată de lămpi cu forme interesante.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: