Sala de mese modernă în apartamentul din Kiev: designerul Alexander Gorban

Designul elegant al apartamentului alb cu accente contrastante arat─â c─â se pot crea zone de luat masa frumoase cu decora╚Ťiuni minime.

Sufrageria modern─â, proiectat─â de Alexander Gorban – c├ó╚Ötig─âtor al concursului Best Apartment Design la concursul "Lenta"

Un apartament mare cu patru camere, cu o suprafa╚Ť─â total─â de 140 mp. m este situat ├«ntr-o cl─âdire nou─â cu mai multe etaje din Kiev. Realiz├ónd proiectul de interior ├«n conformitate cu nevoile familiei ╚Öi dorin╚Ťele proprietarilor, designerul Alexander Gorban a schimbat aspectul apartamentului: ├«n loc de camere separate de o parte ╚Öi de alta a coridorului lung, au fost create mai multe zone func╚Ťionale aici. Livingul este centrul compozi╚Ťional al casei, cu o bibliotec─â, un home cinema ╚Öi un mini-studiu pentru capul familiei. O mas─â simpl─â din sticl─â ╚Öi ╚Öase scaune sunt a╚Öezate ├«n fereastra vitrat─â. Un candelabru ├«n form─â de trei cercuri de metal galben ├«ndulce╚Öte duritatea liniilor. Principala atrac╚Ťie a acestui spa╚Ťiu.. priveli╚Ötea de la ferestre, care pot fi ├«nchise cu jaluzele romane, dac─â este necesar. Sufrageria este separat─â de restul buc─ât─âriei printr-o parti╚Ťie glisant─â. Pere╚Ťii holului de la intrare, unde se afl─â baia de oaspe╚Ťi ╚Öi dressingul, sunt acoperi╚Ťi cu pl─âci ceramice ├«n designul grafic al camerei de zi, care se continu─â pe unul dintre pere╚Ťi. Pe l├óng─â acestea, apartamentul are o baie, dormitorul proprietarilor ╚Öi o camer─â pentru fiul lor adult, ├«n care sunt amenajate zonele de dormit, garderoba, birou ╚Öi relaxare. ├Än ansamblu, interiorul las─â o impresie pl─âcut─â de aten╚Ťie, u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi completitudine.

Cite╚Öte mai mult  Tripleta cu un secret sau ce ne ├«nva╚Ť─â legile str─âvechi
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: