O vilă din Kiev în care textilele joacă un rol special: designerul Natalia Oleksienko

Camera de zi modernă prezintă bogăția de posibilități de design a textilelor. Modelul în carouri de pe canapele, fotolii și perne se armonizează cu tapetul textil, abajururile și pardoseala.

Proiectul designerului Natalia Oleksienko – participant la concursul "Textile în interior".

Designerul Natalia Oleksienko a reușit să unească toate încăperile vilei Larus cu designul textil în așa fel încât interiorul minimalist a devenit cu adevărat confortabil. Tema textilelor a fost dezvăluită în totalitate: de la hol la baie, prin bucătărie-salon și dormitoare.. Există țesături proprii, care au fost supuse unui proces riguros de selecție. Model în carouri pe canapele, fotolii, perne, fragmente de tapet textil.. Mai ales tonificată de culorile tonurilor de ghee și cafea face ca interiorul camerei de zi în stil modern să fie confortabil și plăcut din punct de vedere estetic. Accentele compoziționale ale interiorului vilei sunt instalațiile uriașe din mătase plisată și netedă, precum și tapetul textil cu imagini fotografice imprimate. Acest proiect arată cum o cameră de zi în stil contemporan, folosind țesături moi de la Lora Piano, poate fi transformată într-un spațiu cu senzații tactile în care să te cufunzi.

Citește mai mult  Cabană cu două etaje în eco-minimalism: proiect de Iryna Zawertalyuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: