Spațiu de mansardă în clădirea fabricii Dawn

Conținutul materialului
  1. Bucătărie-sufragerie
  2. Dormitor
  3. baie

Caracteristica distinctivă a acestui interior, în ciuda stilului urban de loft, este că spațiul s-a dovedit a fi cald, confortabil și confortabil pentru viața de zi cu zi a familiei. Combinația de materiale cu percepții și senzații diferite este componenta principală a proiectului de design, care a fost realizat de Leuva Design la un nivel înalt.

Oraș: București

Pătrat: 130²

autor de proiect: Leuva Design

Fotograf: Serghei Krasiuk

Stilist: Daria Soboleva

Data predării instalației: Februarie 2019.

Camera, proiectată de Maria Leuva Studio, este un adevărat loft cu două niveluri, situat la mansarda unui nou complex rezidențial din centrul Moscovei. Sediul de la începutul secolului al XX-lea al fabricii de mobilă și bronz a asociației Mur & Meriliz – ideea unor antreprenori scoțieni care au dat capitalei și o clădire neogotică TSUM. În timpul regimului sovietic, aici se afla fabrica de inginerie "Rassvet", legate de numele unor proiectanți de aviație proeminenți. Astăzi, zona găzduiește o varietate bogată de clădiri care reflectă istoria secolului XX. Clădirile au fost transformate cu succes în apartamente loft cu două etaje. Inițial, clienții au vrut să creeze un spațiu artistic pentru petreceri zgomotoase. Ferestrele panoramice și plafoanele de șase metri înălțime au transformat proiectul în realitate, dar în timpul procesului s-a dovedit că tânăra familie aștepta un nou membru… Cu acest eveniment plin de bucurie în minte, Maria și echipa ei au transformat spațiul într-un cuib de familie. S-a decis să se extindă mezaninul deasupra camerei de zi.. a mărit suprafața utilă cu treizeci de metri și a adăugat o cameră pentru copii la dormitor. De asemenea, a fost gândită și o partiție glisantă din sticlă, ceea ce face posibilă separarea zonei de ședere privată de la mansardă de zona comună, dacă este necesar.

Citește mai mult  Apartament cu un dormitor cu un dormitor la mezanin: arhitect Elena Bogatyreva

Canapea și fotoliu, Baxter, din piele alcantara de teracotă; lampă de birou, Dantone Home; sub lampă, măsuță de cafea și tavă, toate Moon-Stores; ornamente, Tkano; covor, Dovlet House.

Designeri de studio Leuva Design a fost păstrată atmosfera de mansardă. S-a decis.. salvați grinzile și coloanele metalice este structura de susținere existentă a casei, care a devenit principalul element decorativ.

La același nivel cu zona de relaxare este amplasată baia principală, pe o suprafață mică de doar 9 m² A fost posibilă instalarea unei băi în insulă și a unei cabine de duș de dimensiuni generoase. Zona de spălare este echipată cu două lavoare independente și oglinzi. Baia a fost finisată cu gresie porțelanată de marmură de format mare și parchet ceramic.

Spațiul de la parter este ocupat de o bucătărie/sufragerie combinată cu o a doua lumină și ferestre uriașe, o baie pentru oaspeți, un birou, un hol și un balcon deschis.

Bucătărie-sufragerie

Accentul bucătăriei.. – camera de zi a devenit o adevărată șemineu cu lemne, care nu va lăsa pe nimeni neatins.

Exista o conductă pentru un șemineu cu lemne adevărate, de care, bineînțeles, am profitat,

— spune Maria Leuva. Și acum clienții își petrec serile reci lângă focul viu, cu un pahar de vin, în sunetul lemnului care trosnește.

Candelabru, Vibia; grup de sufragerie, Cattelan Italia; bucătărie, Nolte; vază, tavă, borcane, toate Moon-Stores.

O soluție de planificare inteligentă a folosit fiecare centimetru de spațiu.

Fotoliu, B&B Italia; canapea, Aesthetics; oglindă, perne decorative, Tkano, Designboom; măsuță laterală, Dantone Home; covor, Dovlet House; ghivece, Moon-Stores.

Pe această bază, a fost creată șemineul studiul clientului, care nu are ferestre. Din acest motiv, deasupra blatului de lucru a fost amplasat un panou cu oglindă, care reflectă lumina zilei, permițând astfel luminii directe să pătrundă prin peretele despărțitor glisant din sticlă și creând efectul de lumină naturală.

Citește mai mult  Verde și proaspăt. modelare 3d a unui apartament: UNKproject architecture

Spațiul de sub scări nu este irosit prin plasarea unor dulapuri funcționale cu iluminare.

Dormitor

Pat și fotoliu, Flexform; candelabru, Quazar; covor, Dovlet House; vaze, Moon-Stores; tablou de Olga Krasutskaya din galeria ArtBrut din București. Masă lângă scaun, Moon-Stores.

Un tablou în stil modern a fost creat ca un accent izbitor în dormitor.

Baza patului din dormitor este fixată pe un canal metalic, la fel ca și tavanul, dar finisat în piele moale, plăcută la atingere. În spatele căpătâiului au reușit să localizeze un sistem de depozitare funcțional.. vestiar spațios.

baie

Maxfine Marmi gresie porțelanată de mari dimensiuni, FMG; obiecte sanitare, Villeroy & Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: