Studio în stil neoclasic: proiect de Elena Bogatyryova

Se crede ├«n mod obi╚Önuit c─â clasicul necesit─â mult spa╚Ťiu. Aceasta nu este o abordare corect─â, spune arhitecta Elena Bogatyryova. Chiar ╚Öi o camer─â mic─â poate fi transformat─â ├«ntr-un spa╚Ťiu ├«n care stilul nobil domne╚Öte suprem.

Spa╚Ťiul de locuit este deschis la maxim ╚Öi plin de toate semnele clasicilor moderni.

Informa╚Ťii despre apartament: 63 de metri p─âtra╚Ťi. Spa╚Ťiul de locuit ├«n complexul reziden╚Ťial Biryuzova 41 este.

Proprietarii apartamentului: cuplu c─âs─âtorit.

Dorin╚Ťele clientului: apartament nobil ├«n stil istoric.

Reamenajare ├«ntr-o cl─âdire nou─â: plan pentru un apartament cu 1 camer─â dup─â o interven╚Ťie a unui arhitect-designer.

Ini╚Ťial, apartamentul din complexul modern a fost un set de camere standard Camera de zi, buc─ât─ârie izolat─â ╚Öi baie. Proprietarii au dorit s─â schimbe radical nu numai aspectul casei lor, ci ╚Öi aspectul standard al acesteia. Reamenajarea ├«n noua cl─âdire a ├«nceput cu demolarea pere╚Ťilor desp─âr╚Ťitori interiori. Urm├ónd dorin╚Ťele clien╚Ťilor, arhitectul a propus s─â construiasc─â o buc─ât─ârie-salon pe un spa╚Ťiu mai mare ╚Öi s─â izoleze dormitorul. Rezultatul este o zon─â mare de oaspe╚Ťi care include o buc─ât─ârie, o sal─â de mese ╚Öi o zon─â de relaxare.

Un stil clasic modern a fost ales ca principal─â direc╚Ťie de design interior. Stilul este ├«mpr─â╚Ötiat ├«n tot apartamentul Interiorul apartamentului are un caracter nordic: u╚Öi cu panouri, corni╚Öe ╚Öi plinte largi, mobilier masiv ╚Öi coloane cu ornament doric. Schema de culori Designul interior este luminos ╚Öi cald, dominat de tonuri de filde╚Ö, gri deschis ╚Öi maro, care se reg─âsesc ├«n mobilier, garduri, u╚Öi ╚Öi textile.

Încă din holul de intrare se pot observa toate semnele distinctive ale stilului neoclasic Panouri de ușă sculptate, boltă arcuită care duce în camera de zi, rudimente de coloane și planul matlasat al unui raft de perete.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament confortabil ├«n nordul Moscovei: designerul Igor Kazakov

Un arc în formă de arc este încadrat de coloane clasice într-o interpretare modernă.

Plafoanele ├«nalte ( mai mult de 3 metri ( mai mult de 3 metri ) au permis realizarea unor tranzi╚Ťii interesante ├«n zona buc─ât─âriei ╚Öi a livingului ╚Öi construirea unui iluminat diversificat.

Camera de zi este plin─â de textile cu volute clasice.. perdele fin decorate, o mul╚Ťime de perne, un covor ╚Öi huse de scaune din ╚Ťes─âtur─â.

O not─â de expresivitate ├«n dormitor este ad─âugat─â prin dispunerea ├«n diagonal─â a parchetului. Acesta ├«nvioreaz─â vizual interiorul ╚Öi extinde u╚Öor spa╚Ťiul mic al camerei.

Pentru a se asigura c─â u╚Öile cu oglinzi nu ies ├«n eviden╚Ť─â din interior, panourile cu oglinzi au fost "cusute" cus─âturi clasice.

Miniconsola este, de asemenea, amenajată în stil clasic fără bare metalice sofisticate, doar sertare sau rafturi deschise pline cu cutii de răchită.

Cabina de duș are uși cu modele clasice, iar modelul de mozaic de pe perete imită fluxurile de apă.

Proiecte plate str─âlucitoare

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de eco-design Miss Green Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de design Cosy Flat
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: