Un apartament în stil loft pentru o familie tânără

Tehnici de design, culori și texturi tipice stilului industrial, Andrei Basalyga le-a adaptat pentru un apartament obișnuit de oraș, transformându-l într-un studio. Tinerii căsătoriți vor locui aici, dar "cuibul familiei" s-a dovedit a fi foarte ciudat.

Detalii despre apartament: Apartament 83 mp în Minsk

Despre proprietari: familie tânără

Dorințele clientului: un "cuib" de familie neconvențional

Artem, proprietarul apartamentului, a decis să amenajeze locuința, în care urma să o aducă pe viitoarea sa soție, Julia. Apartamentul trebuia să arate modern, dar neconvențional Nimic din ceea ce se numea odinioară "confort familial". Designerul Andrei Basalyga a sugerat designul interior al camerei de zi în stil loft. Acest lucru a necesitat o reamenajare serioasă și o adaptare a esteticii industriale a spațiului deschis la apartamentul de apartament. Caracterul brutal al interiorului este creat de zidăria de cărămidă, de comunicațiile expuse și de gresia gri care imită betonul. Și, bineînțeles, articole de interior special selectate.

Plafonul este destul de jos. Volumul spațiului este ușor sporit de finisajul lucios și de absența unui candelabru. Creând designul camerei de zi în stil loft, autorul proiectului a căutat să scape de detalii inutile și a făcut schițe de uși "ascunse" în perete. Ușile cu balamale ascunse au fost proiectate conform acestor schițe.

Camera de zi de la mansardă este combinată cu bucătăria, unde ustensilele de bucătărie și micile obiecte de uz casnic sunt depozitate în unități închise și sub blatul mesei de luat masa. Spațiile de depozitare sofisticate sunt o caracteristică a acestui proiect, deoarece autorul său a trebuit să găsească un loc pentru o multitudine de obiecte de uz casnic, prost combinate cu o estetică industrială.

Citește mai mult  Casa de țară Jazz: designerul Alexei Katyushin

Nu orice cameră de zi în stil loft oferă astfel de obiecte de artă, cum ar fi

Camera de zi de la mansardă are o schemă de culori asortată. Secțiunile gri ale pereților sunt o prelungire a imitației de gresie din beton. Zidăria roșie și culoarea lemnului natural adaugă o notă caldă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: