Studiul Dr. House: ce s-a schimbat în opt sezoane?

un scenariu sclipitor, dialoguri uluitoare și actorul inimitabil Hugh Laurie. Credeți că astea sunt toate virtuțile unui serial de succes? Și mobilierul, instalațiile, decorațiunile? Toate de cea mai bună calitate, realizate de maeștri designeri renumiți. Regizorul Derek Hill își permite un teritoriu un pic mai puțin obișnuit, hotărând să folosească un mobilier iconic

Dr. House trăiește practic la locul de muncă. Pentru ca postul său de lucru să fie cât mai ergonomic, confortabil și funcțional posibil.

În opt lungi sezoane, House a schimbat de trei ori echipa, a avut o aventură și s-a despărțit de Cuddy, a ajuns la azil și a petrecut luni întregi în închisoare. L-a schimbat? Un nu încrezător! De asemenea, scuipă pe autoritatea șefilor, nu respectă nicio regulă și nu economisește banii spitalului. Biroul său este încă dotat cu mobilier de designer scump, dar schimbarea mobilierului din sala de ședințe a costat destul de mult pentru administrația spitalului.

Planul compartimentului în care se află biroul și sala de ședințe a doctorului House. Aranjament de mobilier în primele sezoane. Faceți clic pe fotografie pentru a mări aspectul.

Cabinet

Ce a rămas neschimbat?

Culoare. O schemă de culori echilibrată și calmă: nuc închis, fistic și gri oțel. Căldura lemnului și frigul metalului. Verdeața vie din noul birou a fost înlocuită de un perete mat de fistic.

Citește mai mult  Reamenajarea unui apartament comun: de la mizerie la splendoare

Sinopsis de. Lambriuri din lemn, mobilier metalic cu blaturi din sticlă, pereți și uși din sticlă.

Birou. Preferatul medicului extravagant, clasic de înaltă tehnologie, metal plus sticlă mată.

Scaun ușor. Aeron de Herman Miller. Apropo, acest scaun a fost clasat pe locul al doilea în lista autoritară Forbes a modelelor de top de scaune de birou.
Datorită sistemului cinematic brevetat Kinemat® Scaunul Aeron repetă sincronizat mișcările proprietarului său. Fotoliul nu are linii drepte și nici un "scaun" căptușit. Fabricat din 94 % materiale reciclabile, materialul transparent Pellicle nu împiedică accesul liber al aerului la piele. Iar scaunul este garantat timp de 12 ani, chiar și atunci când este folosit toată ziua și toată noaptea. Creatorii scaunului spun că acesta nu a fost inclus în expoziția permanentă a muzeului de artă modernă doar pentru că este prea cool pentru asta.

Chiar și o lampă de masă bună, în stil clasic și discret, este potrivită pentru un birou modern.

 • Lampă 5023 de la fabrica Chelini, design Bonan Michele.
 • BB002 SOFT CYLINDER LAMPĂ ( OYSTER CRACKLE ) de Baker, proiectat de Barry Barbara.
 • Lampă de masă Bastet de la fabrica Smania.
 • Lampă de masă Gran Canal de Reflex Angelo, Lucatello Riccardo design.

Scaun de relaxare. Scaun de relaxare- mobilă din mult iubitul Gregory House din anii '50. Acest fotoliu de relaxare a fost inventat la mijlocul secolului trecut de Charles și Ray Eames. Versiunea clasică a acestui fotoliu este realizată din piele neagră, cu un corp din furnir întunecat de lemn brazilian jaca randa pe picioarele din aluminiu vopsit negru. Aceasta este versiunea acestui scaun care este considerată un simbol al designului. La cererea clientului, fotoliul poate fi echipat cu orice tip de material. Chiar și cu acest corduroy.

Citește mai mult  Apartament cu planificare liberă transformat într-un apartament cu trei dormitoare: proiect realizat de echipa Anastasia Topoeva

Aparatul de iluminat este . Lampa Akari cu abajur spiralat din hârtie de orez pare a fi o lampă de podea. Dar, de fapt, atârnă de tavan. Vitra produce modelul conceput de designerul Noguchi Isamu.

Nu doar fotoliul Lounge Chair, ci și o lampă proiectată de Isamu Noguchi au rămas în noul birou al doctorului House. Modelul este foarte popular: puteți găsi o mulțime de lumini similare pe piață.

 • Akari J1 de Vitra, proiectat de Noguchi Isamu.
 • Fantasma Piccolo de la fabrica Flos, design Scarpa Tobia și Afra.
 • Lampă de podea Falkland de Danese Milano, design Munari Bruno.
 • Lampă Fantasma de la fabrica Flos, design Scarpa Tobia și Afra.

Ce s-a schimbat??

Obiecte decorative mici. Early House nu numai că și-a huliganizat munca, dar a avut și îndrăzneala de a-și mobila biroul cu busturi, mortiere și piramide de sticlă și a agățat pe perete un poster cu un jazzman de un anume Chick Webb, care, în ciuda faptului că a fost numit un gigant al leagănului, era "aproape un pitic", cu o coloană vertebrală curbilinie, deoarece a contractat tuberculoză spinală în copilărie.

Casa modernistă târzie a intrat în subteran: în loc de banalități îndrăznețe, au sosit antichitățile lupă și glob pe picioare înalte, lămpile elegante au fost înlocuite cu lămpi de masă funcționale.

 • Scaun Charme de Busnelli.
 • Scaun organic de Vitra, design de Eames Charles, Saarinen Eero.
 • Fotoliu Cortina de Lammhults, design de Allard Gunilla.
 • Scaun Gap de Johanson Design, design de Pengelly Simon.

Sala de ședințe: totul s-a schimbat!

Tabelul. Masa elegantă Pranziamo a fost înlocuită o interpretare modernă a designului clasic al mesei Le Corbusier. Lângă noul birou linii mai suple, un blat de masă de formă ovală. Producătorul nu a putut fi identificat și este posibil să nu mai fie, ca și predecesorul său, un reprezentant respectabil al avangardei în materie de design.

Citește mai mult  Ivan Moiseenko și Maria Valina Loft plat cu o configurație ruptă

Scaune. Were- modele din fabrica Emeco. De altfel, acesta este cel mai recent model de scaun proiectat personal de Ettore Sociés, fondatorul companiei, specializată în mobilier din aluminiu. The ( proiectat inițial în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru submarine, iar pe timp de pace îmbunătățit cu o pernă tapițată ) este considerat cel mai bun scaun pe care studioul l-a creat vreodată.

Oțel – cu un design clar, cu curbe grațioase care urmează curbele corpului persoanei care stă așezată.

Înlocuirea aluminiului cu lemnul a adus beneficii clare sălii de ședințe, făcând-o mai caldă și mai puțin agresivă.

 • Scaun 660S de Interstuhl, design Teherani Hadi.
 • Scaunul Nastro de Emmemobili, design de Harcourt Geoffrey D.
 • Vezi scaunul Showtime din fabrica B.D Barcelona design.
 • Scaun Cox de la fabrica Lapalma.

Scaune. Au dispărut fotoliile Tecta proiectate de Marcel Breuer. În original, acestea sunt scaune de grădină pliabile.

Aceasta a fost înlocuită de canapeaua pe care lui House îi place să se întindă. Semicircular, puțin vizibil, puțin vizibil.

O canapea de tip insulă spațioasă a apărut în partea de întâlnire a biroului. Mult mai confortabil decât trei fotolii, nu-i așa?!

 • Canapea Plan line de la fabrica Il Loft, design de Saporiti Giorgio.
 • Canapea Compos 09 de Swan, proiectată de Palomba Roberto și Ludovica.
 • Kelp ( canapea modulară ) din fabrică Cor.
 • Canapeaua Serail de la Neue Wiener Werkstaette, proiectată de Brandstautter Gerald.

Dacă ați ratat un episod, puteți urmări toate episoadele online pe site-ul fanilorCasa doctorului». Aici se discută detaliile despre actori și personaje. Episoade noi, subtitrări, coloane sonore, precum și imagini și imagini de fundal pentru desktop.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: