Tipii urbani: Ce se întâmplă dacă lași metropola să intre în apartament

Folosind forme geometrice și suprafețe lucioase, designerul Yulia Shved a creat o atmosferă asemănătoare cu cea a unei metropole în interiorul unui mic apartament studio. Aici, mobilierul și accesoriile formează o adevărată compoziție arhitecturală.

Detalii despre apartament: O garsonieră de 37,4 metri pătrați

Despre proprietari: Un tânăr energic

Dorințele clientului: Organizarea confortabilă a spațiului, fără supraplanificare

Interioarele frumoase ale unui apartament studio tind să fie minimaliste. Proprietarul acestui apartament preferă, de asemenea, simplitatea și funcționalitatea. Urmându-i dorințele, designerul Julia Shved nu a supraîncărcat interiorul cu mobilier și culori colorate.. în timp, tânărul își umple el însuși apartamentul cu detalii luminoase. Întregul proiect este într-o singură schemă de culori alb-negru. Folosirea motivelor urbane face ca instalațiile să pară că nu sunt dulapuri, mese și canapele, ci montanți de poduri, viaducte și rampe.

Dacă eliminăm cele câteva accesorii verzi din camera de zi, aceasta devine un alb-negru ( excepție face toaleta ).

Tapetul și fotografiile de pe perete definesc stilul urban, care va fi prezent și în alte încăperi. Iar plafonul lucios, care susține perfect tema orașului modern, face ca spațiul să pară mai mare.

Exemplele de interioare ale apartamentelor cu un dormitor arată că tinerii preferă adesea să renunțe la echipamentele de bucătărie, optând pentru mai mult spațiu liber. În acest caz, autorul proiectului și clientul au folosit la maximum spațiul de bucătărie, umplând întregul perete cu dulapuri și aparate.

Suprafețe netede, nuanțe de piatră și asfalt, un frigider argintiu și corpuri de baie nichelate, o fotografie cu un peisaj urban pe perete… Bucătăria are un aspect foarte urban și chiar și mobilierul de bucătărie seamănă cu obiectele arhitecturale în contururile sale.

Citește mai mult  Un mic paradis pentru un singur om

Baia urmează același stil general: monocromie și maximă funcționalitate. Opțiunile pentru designul interior al garsonierelor sunt de obicei limitate, dar această baie are trei metri pătrați și oferă tot ce aveți nevoie și chiar mai mult.

Gresia roșie și albă din toaletă este singura excepție de la schema alb-negru. Și singurul decor pentru o cameră minimalistă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: