București: apartament pe Prospekt Vernadskogo, 52 sq.

Arhitecta Alexandra Minh a creat un concept de interior în care soarele este protagonistul central. Micul apartament are un dressing, un dormitor, un living și o bucătărie cu două frigidere.

Prima impresie a acestui apartament frumos este un sentiment de soare, chiar ╚Öi ├«ntr-o zi mohor├ót─â de toamn─â. Pentru a o crea, arhitectul a folosit c├óteva tehnici simple – pere╚Ťi u╚Öori, un minim de mobilier ╚Öi o abunden╚Ť─â de suprafe╚Ťe lucioase.

Ca un p─âtrat, mansarda are o mic─â sec╚Ťiune de perete portant la intrare.

Pe planul de mobilier, vedem c─â baia a fost m─ârit─â f─âr─â a afecta senza╚Ťia de spa╚Ťiu ├«ntr-o camer─â at├ót de mic─â.

Informa╚Ťii despre obiect:
Loca╚Ťie: Bucure╚Öti, Rom├ónia
Mansard─â: 52 mp,
dup─â modific─âri- 56 m┬▓
Anul: 2011
Arhitec╚Ťi: Alexandra Minh, designer de interior privat
Vestiar. Buc─ât─âria este desp─âr╚Ťit─â de camera de zi printr-un bar, ale c─ârui curbe netede urmeaz─â forma buc─ât─âriei. Dar cea mai interesant─â solu╚Ťie a arhitectului Este de a separa dormitorul de restul apartamentului cu un perete desp─âr╚Ťitor func╚Ťional sub╚Ťire. Unitatea de perete ├«ndepline╚Öte mai multe sarcini: ascunde firele ╚Öi prizele de curent ╚Öi le "ascunde" ├«n ea U╚Öi glisante translucide.

├Än ciuda dimensiunilor sale modeste, acest apartament frumos este literalmente "umplut" cu mobilier Aparate utile. Pe l├óng─â setul obi╚Önuit, exist─â aer condi╚Ťionat, o ma╚Öin─â de sp─âlat vase ╚Öi dou─â frigidere!

Col╚Ťurile rotunjite ale barului repet─â liniile moi ale buc─ât─âriei. Dou─â scaune de bar ├«ntr-o nuan╚Ť─â galben─â moale, cu sp─âtar rotund, completeaz─â aceast─â impresie de moliciune.

Dormitorul ╚Öi camera de zi sunt separate de un perete desp─âr╚Ťitor galben str─âlucitor ├«n care u╚Öile gliseaz─â. Observa╚Ťi cum se ├«mbin─â nuan╚Ťele cuverturii de pat mov din dormitor, tapetul mov de la c─âp─ât├óiul patului ╚Öi covorul mov cu gr─âmad─â groas─â din camera de zi.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament cu un dormitor ├«ntr-un stil tineresc: de arhitectul Dmitri Grigoriev

Pere╚Ťi glisan╚Ťi pe toat─â ├«n─âl╚Ťimea. ╚śi extinde vizual apartamentul. Iat─â cum arat─â camera cu u╚Öile de la dormitor deschise

… ╚Öi deci.. Cu ├«nchis─â. ├Än ciuda parti╚Ťiei luminoase, impresia de coeziune nu este afectat─â. Toate acestea se datoreaz─â stilului unic ╚Öi schemei de culori a interiorului.

Spa╚Ťiul de depozitare este asigurat de garderoba de la intrare ╚Öi de un dulap ├«n dormitor.

Nimic nu este de prisos ├«n hol, datorit─â zonei de depozitare a hainelor. O oglind─â mare ╚Öi o comod─â cu suprafa╚Ťa complet neted─â m─âresc vizual micul hol.

Tonuri de galben și albastru decorează baia. Modelele geometrice de pe gresie accentuează liniile simple ale camerei.

Chiar și un accesoriu simplu, cum ar fi un ceas, joacă un rol important ca un accent colorat pe perete. Iar siluetele delicate de fluturi fluturând combinate cu mobilierul moale de pluș accentuează feminitatea interiorului și a gazdei.

Aici, covorul aminte╚Öte de iarb─â, crocodilii ├«nfloresc pe ╚Öor╚Ťul din buc─ât─ârie, iar fotoliul are forma unei flori. Acest interior nu are nevoie de plante.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: