Toate nuanțele de verde: Cum să creezi un interior clasic eco?

Tehnici clasice și culori de vară stau la baza proiectului realizat de Julia Lee și Alexandra Shilova. Învățați să armonizați tonurile de plante în mobilier și decorațiuni pentru a obține o casă de țară plină de verdeață în interior și exterior.

Fotografiile de interior ale caselor cu ferestre de golf vor provoca idei luminoase și trucuri neobișnuite pentru a decora spațiul.

Soluția designerului. Unde, dacă nu într-o casă la țară, vă puteți simți cel mai aproape de natură? Designerii Yulia Lee și Alexandra Shilova au decis să "amplifice" acest efect. Camera de zi este literalmente "înscrisă" în peisajul înconjurător o fereastră mare de tip bovindou cu un vitraliu panoramic ajutat. Pentru a menține această atmosferă pe tot parcursul anului, este nevoie de alegerea corectă a culorii. Aproape toate nuanțele de verde: pin și frunze tinere, mentă și mușchi, fistic și turcoaz. O paletă naturală în materiale și tapițerie, precum și în decor. Luați în considerare modul în care casele de dacha cu designeri de ferestre de golf se transformă cu îndemânare într-o grădină europeană.

6 lucruri pe care să le încerci din nou

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: