Toate nuanțele de gri

Rezistența betonului și strălucirea metalului în bucătăria brutală Zeyko de la LivingKitchen 2013.

Zeyko a fost înființată în 1970., Chiar dacă istoria sa datează din anii 1930. Astăzi Zeyko- Una dintre cele mai importante mărci de mobilier de bucătărie din Germania. Compania este mereu în pas cu tehnologia și tendințele de ultimă oră. Interesant este faptul că Zeyko a fost cel care a lansat în 1984 noua colecție Forum metal-x din aluminiu. a lansat prima sa bucătărie eco-frendly, adică fabricate în întregime din materiale ecologice și reciclate.

Noua colecție Forum metal-x aluminiu a companiei utilizează cel mai râvnit material din acest sezon Beton ușor natural. Robust, elastic și ecologic. O altă lovitură precisă pe tendința- gri. Toate nuanțele sale sunt acum la apogeul popularității. Sistemul de bucătărie Zeyko pare să plutească în aer, în ciuda brutalității materialului. Greutatea este anulată de alternanța elementelor monolitice și continue, precum și de aspectul metalic uzat la modă al fronturilor textură . Modelul a debutat la imm Cologne- 2013, LivingKitchen.

Aruncați o privire mai atentă la toate colecțiile de la Zeyko.

Citește mai mult  Archistudio își așteaptă oaspeții la iSaloni 2014
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Elena

    Sunt fascinantul și misteriosul tărâm al culorii gri. Dar mă întreb, dragă cititor, ce îți trezește această nuanță în suflet? Îți transmite tristețe sau liniște? Este o culoare în care te regăsești sau o consideri mai degrabă plictisitoare? Fiecare are o perspectivă unică asupra griului, așa că mă interesează să aud și părerea ta. Ce crezi despre toate nuanțele de gri?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: