Un apartament cu două camere în stil minimalist: designerul Diana Arutyunova

Interiorul acestui apartament este deliberat subtil și ironic, inspirat de poemul poetului american. Acest lucru l-a ajutat pe designer să creeze un proiect cu o atmosferă cât mai relaxată.

Fotografia interiorului apartamentului cu 2 camere: Torcher-girl ├«n camera de zi atrage imediat aten╚Ťia ╚Öi este principalul accent vizual al zonei de oaspe╚Ťi.

Detalii despre apartament: Un apartament cu două camere de 63,1 mp. m la periferia orașului Riga.

proprietari de apartamente: tânăr cu prietena lui.

Dorin╚Ťele clientului: Organiza╚Ťi spa╚Ťiul pentru un acvariu, face╚Ťi un "proasp─ât un interior plin de aer ╚Öi lumin─â calm─â, cu elemente orientale, dar interpretate ├«ntr-un mod modern.

Apartament cu 2 camere dup─â modific─âri.

Pentru a umple apartamentul cu aer, autorul proiectului a sugerat ca to╚Ťi pere╚Ťii inutili din zona de locuit s─â fie d─âr├óma╚Ťi ╚Öi s─â se foloseasc─â un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â pentru a delimita u╚Öor camera.

Designerul a umplut interiorul apartamentului cu 2 dormitoare cu un minim de detalii decorative. Dar, uit├óndu-v─â la fotografiile din interiorul unui apartament cu dou─â camere din suburbiile Riga, pute╚Ťi vedea c├ót de bine g├óndit─â este aceast─â simplitate aparent─â. Pere╚Ťii netezi sunt vopsi╚Ťi ├«n nuan╚Ťe diferite ale aceleia╚Öi combina╚Ťii de culori, cre├ónd un joc de jum─ât─â╚Ťi de tonuri care schimb─â vizual arhitectura intern─â a spa╚Ťiului. Liniile drepte din camera de zi convie╚Ťuiesc cu elementele sculptate complexe ale m─âsu╚Ťei de cafea ╚Öi cu un decor complicat pe perete sub forma unei flori abstracte din alam─â. Dup─â cum m─ârturise╚Öte designerul, crearea acestui interior a fost stimulat─â de opera scriitorului ╚Öi poetului american Richard Brautigan, "Ce face realitatea real─â".

Schema de culori pastelate, lini╚Ötitoare, sus╚Ťine designul acvariului mare, proiectat la comand─â. Sticla plus iluminarea direc╚Ťional─â lucioas─â creeaz─â iluzia de spa╚Ťiu, ca ╚Öi cum camera nu ar avea sf├ór╚Öit.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â transformi un apartament cu trei camere ├«ntr-un apartament spa╚Ťios cu dou─â camere: proiect realizat de SBM studio

Buc─ât─âria este l─âcuit─â, ceea ce face ca culoarea s─â fie mai complex─â Portocaliu cu o nuan╚Ť─â cenu╚Öie. Mobilier de la produc─âtori italieni ├«n tonuri deschise, albe ╚Öi gri. ╚śor╚Ťul de buc─ât─ârie este fabricat din oglind─â ├«mb─âtr├ónit─â. Pe podea por╚Ťelan gresie Rex.

Patul este pe măsură și ocupă cea mai mare parte a dormitorului. Pe perete.. Pictură de Dmitriy Shorin. Pentru a face această cameră mai intimă, în afară de două aplice și de iluminarea podiumului, nu există niciun alt corp de iluminat în dormitor.

Baia este finisat─â cu gresie de por╚Ťelan italian, iar pe perete exist─â un perete cu o oglind─â Pictur─â decorativ─â, ├«n zona chiuvetei oglind─â de la podea la tavan cu o u╚Öoar─â fa╚Ťet─â. ├Äntr-un du╚Ö ├«ncorporat, pentru a reflecta stilul ╚Öi spiritul ora╚Öului Tokyo, designerul a amplasat ├«n perimetru o hart─â a metroului din Tokyo iluminat─â cu LED-uri.

Designer Diana Arutyunova proiect Participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de 3D Design Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: