Un apartament duplex de mici dimensiuni în New York: designerii Arina Ageyeva și Dmitry Zhuykov

Când au creat acest proiect, designerii au decis să umple volumul apartamentului cu mobilier transformabil. Cutiile mobile, ca și cărămizile Lego, pot fi folosite pentru a construi diferite moduri de locuire.

Zona sufrageriei este o arenă pentru improvizație. Prin schimbarea poziției monoboxurilor se poate crea un nou interior.

Informații despre apartamentCompact: 39 de metri pătrați de apartament cu paturi supraetajate în plan deschis. m în New York.

Proprietarul apartamentului: persoană tânără.

Dorințele clientului: formează un spațiu de locuit pe două niveluri și oferă o cameră de zi spațioasă.

Plan de etaj plat după modificări.

Principiul spațial al acestui apartament este volumul pe două niveluri. La nivelul inferior se află salonul, bucătăria, biroul și baia pentru oaspeți. nivelul superior este ocupat de zona de dormit. Urcarea în dormitor se poate face printr-o scară. Adesea, scările pentru apartamentele duplex seamănă cu cele din casele de țară. În acest proiect, designerii au făcut ca designul scării să fie cât mai ușor posibil, eliminând balustradele și treptele oarbe.

Al doilea nivel se bazează pe o construcție care include un "zid" cu o zonă TV pe de o parte și dulapuri de bucătărie pe de altă parte. Acest volum formează spațiul de la nivelul inferior, împărțindu-l în diferite zone funcționale.

În camera de zi există un sistem de cutii multifuncționale care pot acționa ca un sistem de depozitare, precum și pufuri și măsuțe de cafea. Sistemul de cutii vă permite să creați spațiu pentru diferite nevoi: pentru o relaxare confortabilă, pentru o sărbătoare festivă, pentru a găzdui oaspeți. Sau ai putea elibera complet spațiul din sufragerie pentru o petrecere de dans.

Citește mai mult  Apartament pe mai multe niveluri, cu înălțimi de tavan supradimensionate: designer Peter Kostelov

Există o turbină de mică putere în exteriorul clădirii pentru a alimenta parțial apartamentul. Este ecologic și funcționează cu o briză ușoară.

Zona de dormit de la nivelul superior poate fi complet izolată prin compartimentare cu uși semitransparente.

Plafonierele ca niște molii arzând planează deasupra zonei capitonate a livingului.

În camera de zi poate fi amenajată o zonă de luat masa cu o masă care poate găzdui până la 12 persoane pentru divertisment.

Iar acest aranjament de cutie este perfect pentru a găzdui o petrecere de salon.

În cazul în care oaspeții rămân peste noapte, se pot face aranjamente suplimentare de dormit.

Construcția cu pereți din lemn este concepută pentru a ține cutiile care nu sunt folosite. Îndepărtați toate cutiile inutile, iar sala de bal este gata.

Zona de bucătărie laconică și foarte funcțională.

Bucătăria, în plus față de zona de lucru, include spațiu pentru un mic dejun rapid.

Biroul ocupă puțin spațiu, având doar mobilierul esențial birou de calculator, fotoliu și rafturi.

Amenajarea băii se bazează pe contraste accesorii sanitare albe pe fond verde.

Un proiect realizat de designerii Arina Ageyeva și Dmitri Juikov concurent pentru "Cel mai bun design 3D pentru un apartament de până la 70 mp. " la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: