Un apartament spațios în stil modern pentru un cuplu tânăr cu un copil mic: designerul Denis Sokolov

Interior modern pentru un apartament, care poate fi atât un cuib de familie confortabil, cât și o zonă de recepție pentru numeroși oaspeți ai gazdelor tinere.

Un proiect al designerului Denis Sokolov, participant la concursul "Best Apartment Design"

Designerul a lucrat cu interiorul unui apartament pentru un cuplu tânăr care avea o fiică la momentul renovării. Apartament spațios în centrul istoric al orașului Dnipropetrovsk, cu o vedere panoramică la râul Nipru, este clar împărțit în două zone. Primul este este un dormitor pentru copii și adulți cu garderobă și baie încorporată în dormitor. Al doilea- camera de zi combinată cu o bucătărie albă ca zăpada și sala de mese. În procesul de creare a unui interior modern, bazat pe culoarea albă, diluată cu textile naturale. Canapele modulare, o zonă de luat masa spațioasă, un bar, un sistem inteligent pentru casă ( un semn al vremurilor! ) permite rezidenților să se bucure atât de un cuib confortabil de familie, cât și de mulți prieteni. Cabinet- spațiul privat al proprietarului.. ) combinat cu camera de zi. În mijlocul apartamentului există un bloc transparent prin care lumina soarelui intră pe coridor. Dacă proprietarul trebuie să se concentreze, poate coborî jaluzelele din jurul perimetrului biroului. Dă un zest la apartament și de a sublinia lămpile de design interior moderne de modele moderne și tradiționale, un joc de texturi și texturi.

Proiect de Denis Sokolov- Cel mai bun design plat" concurent

Citește mai mult  Casă cu camera de zi cu înălțime dublă: designer Yaroslav Usov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: