Un apartament urban duplex: designer Irina Voznesenskaya

Spa╚Ťiu de locuit care combin─â stilul elegant de birou cu c─âldura de acas─â. Fotografie a apartamentului pe dou─â nivele: reflectarea solu╚Ťiilor originale ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ťe ale designerului.

Proiectul unui apartament urban ca spa╚Ťiu public realizat de designerul Irina Voznesenskaya – participant la concursul "Cel mai conceptual interior: cea mai str─âlucitoare idee" pe site-ul

Proiectat de designerul Irina Voznesenskaya, apartament din Bucure╚Öti pe 2 nivele cu o suprafa╚Ť─â total─â de 200 mp. Mansarda este situat─â la ultimul etaj al unei case. ├Än fotografiile de interior ale apartamentului duplex, culorile reci ╚Öi calde, diferitele stiluri de design ╚Öi texturi sunt combinate armonios pentru a crea un efect reziden╚Ťial interesant ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, un spa╚Ťiu public. Geometrie complex─â a camerei, pere╚Ťi u╚Öori, ferestre f─âr─â perdele, mult─â lumin─â, pervazuri largi de piatr─â, o podea, parc─â pr─âfuit─â.. toate acestea evoc─â un showroom de mobil─â sau un apartament de muzeu. Cu toate acestea, buc─ât─âria, decorat─â cu faian╚Ť─â f─âcut─â manual, flori ├«n ghivece ╚Öi accente luminoase de culoare, aduce o not─â de confort ╚Öi c─âldur─â la designul interior general al apartamentului cu dou─â nivele. Fotografiile apartamentului duplex ofer─â o idee despre cum frumuse╚Ťea formelor ╚Öi culorilor clasice poate fi subliniat─â cu trucuri de design la mod─â.

Proiectul designerului Irina Voznesenska Participant la concursul "Cel mai conceptual interior: o idee str─âlucitoare" la

Cite╚Öte mai mult  Cas─â de ╚Ťar─â cu dou─â etaje cu o buc─ât─ârie multifunc╚Ťional─â: designerul Serghei Tikhomirov
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: