Un basm, o cas─â de lemn pentru o via╚Ť─â fericit─â

Lemnul nu este un instrument preferat de mul╚Ťi designeri: orice imperfec╚Ťiune amenin╚Ť─â s─â distrug─â ├«ntregul spectacol. Este posibil s─â crea╚Ťi un interior luminos ╚Öi proasp─ât ├«ntr-o cas─â de bu╚Öteni?? Daria Shirokova ╚Öi Inga Arshba spun c─â pute╚Ťi. Proiectul lor din suburbiile Moscovei este un exemplu excelent ├«n acest sens.

Casele din lemn arata foarte confortabil. Dar crearea unui interior modern, u╚Öor, care s─â se simt─â natural ├«ntre pere╚Ťii de lemn este o sarcin─â care necesit─â imagina╚Ťia ╚Öi bunul gust al unui designer.

Atmosfera plin─â de suflet a unei dacii ruse╚Öti ├«n acest proiect realizat de Daria Shirokova ╚Öi Irina Arshba- rezultatul unei me╚Öte╚Öuguri inteligente: designerii au evitat "seturile complete", Echipa de buc─âtari a folosit coloran╚Ťi colora╚Ťi pe lemnul natural ╚Öi a selectat obiecte cu un pic de istorie — zg├óriate, neuniforme, cr─âpate… Culorile deschise ╚Öi discrete fac ca interiorul s─â fie nobil ╚Öi rafinat, ├«n timp ce texturile naturale.. brutal ╚Öi minu╚Ťios. Casa este surprinz─âtor de confortabil─â, f─âr─â preten╚Ťii ╚Öi extravagan╚Ť─â.

Culoarea natural─â a pinilor p─ârea prea str─âlucitoare ├«n paleta de culori aleas─â, a╚Öa c─â pere╚Ťii casei sunt vopsi╚Ťi ├«n nuan╚Ťe de gri. Textura lemnului este p─âstrat─â ├«n totalitate. Cea mai mare parte a mobilierului din cas─â este realizat─â dup─â schi╚Ťele designerilor, ├«n special dulapurile ╚Öi rafturile vopsite ├«n diferite culori.

├Än locul unui ╚Öemineu clasic, un aragaz metalic inspirat din secolul al XIX-lea, cu u╚Ö─â cu modele. Arat─â elegant ╚Öi proasp─ât. Peretele din spate este finisat cu pl─âci de c─âr─âmid─â neagr─â – o solu╚Ťie estetic─â, dar ╚Öi practic─â.

O canapea ├«n form─â de trapez este o idee grozav─â pentru o fereastr─â de golf ├«n camera de zi. Structura poate fi realizat─â ╚Öi de dumneavoastr─â – ave╚Ťi nevoie de sc├ónduri, o saltea de spum─â ╚Öi perne.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu parti╚Ťii glisante: designer Lena Tambieva

M─âsu╚Ťa de cafea a fost ├«nlocuit─â cu o mas─â de epoc─â

Aranjamentul mobilierului din camera de zi permite o adunare de grup mare sau o ├«mp─âr╚Ťire ├«n "grupuri de interes".

O deschiz─âtur─â larg─â duce din camera de zi ├«n buc─ât─âria-sufragerie. ├Än esen╚Ť─â, este doar o singur─â camer─â. Blat de buc─ât─ârie, dulapuri ╚Öi zon─â de luat masa

╚śor╚Ť ceramic deasupra aragazului este, de asemenea, un ornament, datorit─â formei neobi╚Önuite a pl─âcilor. Un cadru alb ╚Öi un model abstract transform─â ├«n cele din urm─â ╚Öor╚Ťul ├«ntr-un panou decorativ.

O mare parte din

Din incinta parterului se poate ajunge ├«n hol, de unde sunt sc─âri spre primul etaj ╚Öi ie╚Öirea spre anticamer─â. Masa de consol─â din lemn, cu aspect brut, arat─â foarte autentic aici. Oglinzile sunt plasate pe consol─â, un dispozitiv la mod─â din interioarele moderne, care s-a dovedit a fi potrivit ├«n stilul "country". Re╚Ťine╚Ťi corpurile de iluminat – l─âmpile de strad─â metalice brutale se potrivesc perfect ├«n conceptul general al casei. Podeaua de lemn are un efect ondulat, ca ╚Öi cum sc├óndurile ar fi fost aici de mult timp.

├Än hol, o banc─â lung─â de cutie de-a lungul peretelui organizeaz─â spa╚Ťiul: este at├ót un loc pentru a sta jos, c├ót ╚Öi un sistem de depozitare convenabil ├«n hol.

O scar─â duce la primul etaj, zona privat─â a casei. Observa╚Ťi instala╚Ťia electric─â – firele albe r─âsucite sunt expuse, f─âr─â cutii sau alte elemente de camuflaj. Aspectul vintage al cablajului este accentuat de l─âmpile ├«n stil retro ╚Öi de ├«ntrerup─âtoarele rotunde mari.

Dormitorul este dominat de culori calde de bej. Simplitatea c─âp─ât├óiului este compensat─â de diversitatea de culori ╚Öi texturi ale textilelor. M─âsu╚Ťele de noptier─â sunt, de asemenea, crea╚Ťia autorului.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu 1 dormitor cu o zon─â de dormit ├«n living: Proiect realizat de New Interior Design and Architecture

Dormitorul are acela╚Öi aragaz metalic ├«n loc de ╚Öemineu ca ╚Öi camera de zi. Aici este integrat ├«ntr-o ni╚Ö─â din c─âr─âmid─â. O zon─â incomod─â de sub panta acoperi╚Öului mansardat este amenajat─â ca o banc─â. L─âmpile de podea ╚Öi pernele dau acestei zone o not─â confortabil─â, iar rafturile sunt f─âcute sub scaun. Patul are o combina╚Ťie interesant─â de c─âp─ât├ói din lemn ╚Öi t─âblie metalic─â.

Detaliile retro sunt în culori calme, calde și naturale, de unde și farmecul.

Baia este f─âcut─â s─â arate ca o antichitate. Chiuveta realizat─â de arhitectul dintr -un vechi bazin metalic pe un piedestal din lemn arat─â foarte impresionant. Dalele zg├óriate ╚Öi multicolore de pe podea imit─â o "experien╚Ť─â de o via╚Ť─â". Acesta este dispus ├«n mod deliberat f─âr─â niciun sistem: dreptunghiuri albe, colorate ╚Öi cu modele sunt amestecate haotic. Aceast─â amenajare are un efect retroactiv: podeaua pare s─â fi fost peticit─â de mai multe ori.

Vezi mai multe modele de case de ╚Ťar─â

Interiorul unei case de ╚Ťar─â dintr-un proiect al decoratorului Yekaterina Fedorchenko Interiorul unei case de ╚Ťar─â dintr-un proiect al arhitectului Totan Kuzembaev Interiorul unei case de ╚Ťar─â dintr-un proiect al studioului de arhitectur─â Ruetemple
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: