Mobilier de exterior pentru o țară fericită

Mobilierul de exterior, accesoriile și iluminatul vă pot ajuta să creați o atmosferă confortabilă, de exterior. Există anumite criterii de selecție care sunt determinate de utilizarea specifică a acestor articole.

Odată cu sosirea sezonului de vară, cafenelele și restaurantele se mută pe verande, cinematografele de vară și alte locuri de recreere se deschid în parcuri, iar călătoriile în afara orașului devin din ce în ce mai frecvente.
Alegerea corectă a obiectelor de design vă va ajuta să vă simțiți confortabil chiar și afară și să rezistați în orice condiții meteorologice.

Reguli de bază. În latitudinile predispuse la intemperii, există câteva reguli universale de care trebuie să țineți cont pentru mobilierul și accesoriile de exterior:

  • Evitați materialele din lemn, deoarece acestea se deteriorează rapid în contact cu apa.
  • Evitați straturile metalizate pentru a evita inevitabila problemă a ruginii.
  • Alegeți o paletă de culori mai discretă atunci când vă alegeți mobilierul, pentru că altfel decorurile naturale se vor ciocni cu obiectele de design.

Mese și scaune. Un ritual indispensabil al vieții la țară mese în aer liber. Nu se poate întâmpla fără oaspeți, foc de tabără, mâncare delicioasă și vreme bună. Masa și scaunele sunt, bineînțeles, de asemenea indispensabile. este important să alegeți mobilier de bună calitate, care să reziste mulți ani și să reziste la expunerea constantă la razele soarelui și la picăturile de ploaie. O atenție deosebită trebuie acordată obiectelor rezistente la apă din plastic și aluminiu.

Șezlonguri și șezlonguri de plajă. În zilele călduroase, când termometrul depășește 25 de grade, ar fi păcat să nu ieșiți pe gazon pentru a face plajă. Mai ales pentru astfel de ocazii, merită să aveți mai multe șezlonguri. Momentele de relaxare sunt mai bune dacă nu vă faceți griji cu privire la vopseaua decolorată a șezlongului. De asemenea, este important să acordați o atenție deosebită proprietăților ortopedice ale acestui tip de mobilier- înălțimea spătarului trebuie să respecte cerințele medicale pentru a nu afecta postura.

Citește mai mult  La ce să vă gândiți atunci când alegeți un set de bucătărie?

Iluminat. Când soarele apune și nu ai chef să închei seara, ai nevoie de iluminat exterior. Lumini suspendate, lumini de peisaj, candelabre și corpuri de iluminat pentru exterior o varietate de opțiuni de iluminat exterior vă permite să alegeți un model care să se potrivească gustului dvs. Principalul lucru este decideți între lumina rece și cea caldă și înarmați-vă cu o protecție adecvată împotriva insectelor, care vor zbura invariabil deasupra luminilor puternice.

Accesorii pentru peisaj. O mențiune specială trebuie făcută pentru obiectele și accesoriile care ajută la amenajare. Ghivece pentru plante accente inteligente care adaugă o notă confortabilă oricărui spațiu exterior. Este important să nu exagerați cu designul acestor obiecte. Ar fi bine să alegeți ghivece cu culori naturale, restrânse și forme simple, pentru a nu distrage atenția de la plantele în sine.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: