Un dormitor în seria 1-464: Designer Tatiana Pichugina

În acest proiect, designerul Tatiana Pichugina a reușit să îmbine două tendințe contemporane – să își umple casa cu mobilier ieftin și accesibil și să nu se ferească de culori vii.

Tapetul original și o canapea-box viu colorată sunt punctele de atracție ale zonei de oaspeți.

Informații despre apartament: Garsonieră în seria de case 1-464 cu o suprafață de 32 mp. m la etajul 3 al unei clădiri de panouri cu cinci etaje.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără fără copii.

O dorință a unui client: pentru a separa zona de dormit de cea de oaspeți, aducând modificări minime la aspectul original al apartamentului.

Un plan de etaj după conversie.

Renovarea unui apartament cu 1 dormitor a început cu transformarea singurei camere de zi. Camera are două ferestre. Designerul a sugerat să împartă camera în două zone.. o zonă de oaspeți și o zonă privată astfel încât fiecare zonă să aibă propria fereastră. Un dulap înalt a fost ales ca element de zonare. Singura modificare făcută la amenajare la renovarea apartamentului cu 1 dormitor reducerea ușii din cameră, astfel încât atunci când mergi din bucătărie în living să nu te lovești de capătul unui dulap.

Designerul a sugerat ca interiorul să fie luminos, în stil scandinav. Deoarece bugetul nu a fost foarte mare, s-a decis să umplem interiorul cu mobilier de la IKEA, iar accentul a fost pus pe un decor luminos. În camera de zi, va fi un lambriu negru, un covor curcubeu și o canapea portocalie; în dormitor va fi o canapea portocalie un perete de cărămidă și o căpătâiță turcoaz, în bucătărie.. O podea în formă de tablă de șah și scaune colorate. Se știe că stropi proaspeți de culoare atrag atenția de la mobilierul standard.

Citește mai mult  Un apartament cu două dormitoare cu o cameră spațioasă pentru copii: proiect de Elena Bogatyryova

Holul de intrare este de dimensiuni reduse. Suprafața sa nu permitea amenajarea unui dulap. Pentru a economisi spațiu, au fost alese un suport simplu pentru haine și tăvițe speciale pentru pantofi. Plăcile de cărămidă sunt folosite pentru a ține hainele și pantofii departe de perete.

Restul holului este decorat cu materiale ușoare pentru a mări vizual dimensiunea micului hol. Pentru depozitarea pantofilor este prevăzută o galoshnika.

Zona de oaspeți are un piept neobișnuit de sertare care va juca rolul unei canapele cu sertare pentru depozitare. Peretele din spatele canapelei este acoperit cu tapet foto original.

Un dulap care delimitează zona camerei, există spațiu pentru un televizor cu ecran cu plasmă și pentru depozitarea cărților și a discurilor.

Tineretul modern este întotdeauna pregătit pentru experimente vizuale, astfel încât proprietarii acestui apartament au apreciat ideea designerului cu decorul original cu litere pe perete.

Zona de dormit găzduiește un pat dublu standard. Capătul patului va fi făcut la comandă.

Structura suspendată este folosită ca masă de toaletă, ceea ce a permis economisirea spațiului, deoarece un puf moale poate fi glisat sub ea.

Bucătăria este plină de detalii vesele.. gresia diagonală alb-negru, șorțul din cărămidă vopsită în alb și scaunele viu colorate de la masă.

Suprafața bucătăriei este mai mică de 6 mp. m, așa că a fost adusă o masă pliantă de la Ikea.

Baie de 3mp. O mică tavă de duș, o mică chiuvetă și un vas de toaletă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: