Hotel subacvatic

Un acvariu de hotel este o ofertă excelentă pentru turiștii exotici. Și nu vă lăsați intimidat de adâncimile oceanului de deasupra hotelului, este un loc sigur și securizat.

Hotelul Conrad Maldives Rangali Island Aquarium din Maldive – o adevărată minune a arhitecturii moderne… Se află la opt metri sub suprafață. Acvariul hotelului este mai bine cunoscut sub numele de Underwater Hotel sau Hotelul subacvatic din Maldive.

Hoteluri în Maldive sunt numeroase, desigur, dar puține se compară cu acesta subacvatic. Majoritatea hotelurilor din Maldive sunt situate pe insule de corali separate. Ofertele abundă: de la cazare în vile, la bungalouri individuale. Un hotel subacvatic din Maldive oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de cazare. Puteți lua o cameră pe țărmul a două insule interconectate, înconjurate de recife de corali, sau vă puteți răsfăța cu un apartament superb pe fundul mării. În primul caz, vă puteți scufunda în valurile Oceanului Indian direct din bungalou, iar în cel de-al doilea, puteți petrece noaptea, urmărind viața liniștită a locuitorilor mării fără să vă ridicați din pat. Ajungeți la hoteluri cu hidroavionul sau cu barca.

Pentru cei cărora le place izolarea.. bungalouri amplasate direct pe apă. Urmăriți din apartamentul dumneavoastră bancurile de pești colorați care migrează în apele cristaline.

Un tratament special.. bucurați-vă de apusul de seară în timp ce vă întindeți în propria cadă cu jacuzzi.

O altă opțiune este vile luxoase pe plajă. Peste tot în jurul lor Natură neatinsă: plaje albe și imaculate, păduri tropicale, multe recife de corali.

Hotelul subacvatic din Maldive este înconjurat de recife de corali, cu peste o sută de specii de viață marină. Este un loc unic pentru pasionații de scufundări. Dacă se scufundă.. Dacă nu vă place să vă bucurați de bucătăria locală, puteți să vă relaxați pe canapelele capitonate ale unuia dintre numeroasele restaurante de pe plajă.

Citește mai mult  Apartament la Petersburg în clădirea Theodor Lidvall: STUDIO-MISHIN architecture

Pentru iubitorii de exotism restaurant pe fundul mării. Povestea acvariului hotelului a început cu construcția unui restaurant subacvatic. Cupola sa este realizată din sticlă durabilă Acrilice. Actualul restaurant face parte dintr-un hotel subacvatic. Restaurantul-hotel subacvatic poate găzdui până la 14 persoane în același timp. Mesele de aici nu sunt ieftine, dar locația unică a restaurantului de sticlă compensează, cu un perete de sticlă care înconjoară o mare de viață marină exotică.

Există multe moduri de a-ți petrece timpul liber subacvatic pe aceste insule, dar nimic nu se compară cu relaxarea într-un hotel acvariu. Priveliștea uimitoare la mare din orice punct al camerei este uluitoare. Poate că acesta este motivul pentru care acest hotel scufundat este o alegere atât de populară pentru luna de miere. Petrecerea nopții de nuntă într-un hotel subacvatic din Maldive ceva ce nu crezi că vei uita vreodată!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: