Un dormitor într-o clădire nouă: design de Alexey Ivanov

Ce materiale și obiecte de interior pot ajuta la crearea unui interior "bărbătesc" și, în același timp, nu-l transformă într-un spațiu lipsit de viață? Soluția la această problemă este căutată în proiectul lui Alexey Ivanov.

O privire aruncată la interiorul acestei case arată imediat că în ea locuiește un tată iubitor.

Informații despre apartament: Garsonieră de 38 mp. m într-o clădire nouă din cărămidă cu 10 etaje din Sankt Petersburg.

Proprietarul apartamentului: om.

Dorința clientului: simplitatea și funcționalitatea și utilizarea unei fotografii a fiicei, a unui acvariu, a unui perete de beton și a unui perete ruginit gresie de baie.

Planuri de etaj după renovare.

Toate dorințele clientului, cum să proiecteze un apartament cu o cameră, au fost implementate cu succes de designerul Alexei Ivanov. O mică suprafață de 38 mp. Spațiul de un metru pătrat este împărțit în mai multe zone: dormitor, cameră de zi, bucătărie și vestiar. Pentru a maximiza economiile de spațiu, designerul a creat un spațiu deschis și a ales să nu împartă aceste zone cu partiții fixe, chiar și sistemele de depozitare din vestiarul improvizat nu au uși. Dragostea proprietarului pentru laconism și pragmatism este exprimată prin absența aproape totală a decorului, prin utilizarea de materiale aspre, "brutale" și prin culorile foarte calde ale pereților Textura ( perete de beton, gresie metalică ruginită, parchet de stejar- și chiar are un aspect deliberat șubred ) și o paletă strictă de culori albe și gri. Nu sunt multe detalii care să accentueze: "sufletul" apartamentul- Un portret foto mare al fiicei sale iubite pe tot peretele, și câteva stropi de verde luxuriant.

Citește mai mult  Polonia: O casă cu un atrium pe acoperiș

Hol de intrare. Sistemele de depozitare deschise de pe hol sunt completate de un fel de raft care se transformă într-un raft de nișă pe partea cealaltă.

Zona camerei de zi. Pentru a întruchipa ideile clientului său, designerul Alexei Ivanov a trebuit să decidă nu numai cum să decoreze apartamentul cu o cameră, ci și cum să integreze acvariul în interior. A fost adoptată o soluție netrivială să construiască un acvariu în peretele care separă bucătăria de baie. Acvariul este acum "viu" Materialul corian a fost integrat în arhitectura camerei.

Bucătărie-sufragerie. Toate aparatele sunt încorporate și ascunse în spatele fronturilor închise ale bucătăriilor. O fereastră pe de o parte și un acvariu pe de altă parte înveselesc ambianța austeră.

zona de dormit. Nimic nu poate tulbura rigoarea liniilor drepte în dormitorul unui bărbat. Fără noptiere, fără oglinzi, fără aplice Corpurile de iluminat sunt fie încastrate în tavan, fie în pereți.

Baie. Cele două obiecte interioare principale sunt împodobite de decorul sobru al băii portretul fiicei reflectat în oglindă și în fereastra acvariului. O cadă de baie din corian integrată în arhitectura camerei.

Un proiect al designerului Alexei Ivanov- participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Vezi alte proiecte de apartamente

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: