Un dormitor într-o clădire nouă: designerul Evgeny Baisa

Pe ce ar putea economisi bani și pe ce și-ar putea permite să cheltuiască banii de renovare? Să vedem răspunsul în proiectul neobișnuit al lui Eugenie Bais, designer al studioului Design Workshop.

Evitarea modificărilor majore a permis proprietarului să economisească bani și să îi aloce pentru a mobila apartamentul cu piese de mobilier elegante de la cei mai importanți designeri din lume.

Informații despre apartament: O garsonieră de 53 de metri pătrați. m într-o casă nouă în construcție "Luminile din Ekaterinburg".

Proprietarii apartamentului: un cuplu tânăr.

Dorințele clientului: Interferență minimă cu amenajarea existentă, decor minim și utilizare maximă a spațiului.

Planul apartamentului cu 1 dormitor cu aranjarea mobilierului.

Acest proiect a fost creat pentru un cuplu tânăr care deținea primul lor apartament. Dorințele clientului și cele ale designerului au coincis în mod surprinzător – ambele părți au vrut să experimenteze și să creeze un interior neobișnuit pentru un apartament Românesc. Renovarea unui apartament cu un dormitor într-o clădire nouă a început cu amenajarea spațiului de locuit: acesta a fost împărțit în două zone- O cameră de zi combinată cu o mică bucătărie și un dormitor. Apartamentul are ferestre panoramice mari, așa că s-a decis să se creeze un interior plin de lumină. Au renunțat la pereții despărțitori fixi și la ușile goale și au separat zona de dormit cu o partiție glisantă elegantă.

Deci, renovarea apartamentului cu 1 dormitor într-o clădire nouă a dus la acest interior modern într-un stil minimalist. Inspirația pentru acest proiect a venit din lucrările lui Tadao Ando. Abundența de beton rece a fost compensată de culoarea caldă a podelei din lemn și de abundența de lumină naturală.

Citește mai mult  Apartament Art Deco: design by Design Point

Iar cheltuielile minime pentru decorarea spațiului au făcut posibil să nu se simtă constrânși să umple spațiul cu obiecte frumoase, opere ale unor renumiți maeștri italieni ai designului.

Elementul unificator în interior este culoarea. Toate camerele din apartament sunt decorate într-o schemă de culori concisă.

Zona de dormit este separată de camera de zi prin uși glisante cu dungi proiectate de Giuseppe Bavuso.

În zona de living, clasici ai designului italian de mobilier canapeaua Peanut, proiectată de Mauro Lipparini, care a fost principalul punct de atracție vizuală.

În zona de luat masa puteți vedea scaunele B&B Italia proiectate de Patricia Urquiola, corpul de iluminat suspendat Vibia Rhythm și masa proiectată de Design Workshop.

Pentru zonarea vizuală a "blocului de dormit" subliniat în grafit.

Baia este decorată în stilul conceptului general- Decorare precisă plus forme inteligente ale instalațiilor sanitare moderne.

Zona mică a unității sanitare permite doar instalarea unui colț de duș, dar este încadrat de uși de sticlă, care nu mănâncă spațiul.

Un proiect al designerului Eugene Baiss- participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Vezi mai multe proiecte de apartamente

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul proiectantului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: