Un stalinka cu un dormitor într-un stil modern de Max Kasymov

Cum să creezi mai multe zone multifuncționale și un dressing complet pe 34 de metri pătrați? Să vedem cum a rezolvat designerul Max Kasymov această problemă.

Interiorul acestui apartament este umplut cu multe obiecte exclusiviste – atât producție a companiei sud-africane "OKHA Interiors", cât și obiecte de design de la studioul "MAX KASYMOV INTERIOR/DESIGN".

Informații despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 34 mp. m într-o clădire stalinistă de pe malul Frunzenskaya din București. București.

Proprietarul apartamentului: Femeie tânără, femeie de afaceri.

O dorință a unui client: creați un interior modern și confortabil.

Dispunerea unui apartament studio cu măsurători după reorganizare.

Apartamentul avea o suprafață totală de numai 34 mp, așa că s-a decis să nu se aglomereze podeaua cu spații de depozitare suplimentare. S-a ales să nu se împartă în cuburi mici, ci să se combine toate zonele și să se transforme un apartament cu o singură cameră într-un studio modern. Camera de zi, dormitor și bucătărie reunite într-un singur spațiu. Un perete despărțitor glisant din sticlă poate fi folosit pentru a separa zona de locuit și de dormit de bucătărie. Urmând dorințele clientului, designerul nu a făcut un hol de intrare standard, ci a amenajat un dressing cu drepturi depline în această zonă. Amenajarea garsonierei arată că toate sistemele de depozitare voluminoase se potrivesc într-o zonă mică a vestiarului, ușurând astfel sarcina asupra spațiului de locuit și umplându-l cu aer și lumină.

Acest design interior folosește o gamă de culori calde, materiale cu multe fațete ( lemn, piatră, sticlă și beton ) și mobilier exclusivist de la OKHA Interiors din Africa de Sud. De asemenea, în zona de living pot fi găsite piese de mobilier de calitate ale companiei fotoliu, lampă de podea, lampă de birou, și în bucătărie.. Scaune și lampă de podea albă.

Citește mai mult  Capul în nori

Holul de intrare-coridor. Holul, precum și o parte a bucătăriei, sunt placate cu furnir de tec în lac mat. Panouri negre în relief pe peretele care separă camera și bucătăria. Toate aceste panouri sunt proiectate și produse de MAX KASYMOV INTERIOR/DESIGN.

Camera de zi + dormitor. Un perete despărțitor din sticlă cu o singură secțiune glisantă îmbunătățește spațiul fără a combina direct bucătăria și zona de living. Un zid de beton atârnă deasupra peretelui despărțitor, adăugând o notă de brutalitate interiorului. Pat cu o căpătâi înaltă din piele, tot de la MAX KASYMOV INTERIOR/DESIGN.

Bucătărie + sufragerie. Mobilier de bucătărie de design de la Studioul "MAX KASYMOV INTERIOR/DESIGN" mai multe module suspendate ale nivelului inferior și o coloană cu un frigider încorporat.

Baie. ( țiglă în imitație de urme de cofraj pe beton ) în comun cu grinda de beton în spațiul de locuit. Cabina de duș are o scurgere cu fantă și un dulap încorporat Uși cu rulmenți cu bile, care sunt utilizate în general la ușile glisante pentru a permite fronturilor să se deplaseze independent unul de celălalt, fără ghidaje vizibile.

Proiectul studioului MAX KASYMOV — Cel mai bun proiect 3D plat de până la 70 km pătrați. " pentru ( Sezonul 3 ) și câștigătorul concursului "Cel mai bun design de apartament" ( Sezonul 4 ).

Proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de biroul de arhitectură și design al companiei multidisciplinare Eurostroy Management Interiorul unui apartament dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect al biroului de arhitectură SL project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: