Un studio cu un dormitor izolat și o bucătărie-salon: design de Ekaterina Kazhkenova

Designul interior al unei case trebuie să reflecte caracterul și hobby-urile proprietarului său. Designerul Ekaterina Kazhkenova a reușit să creeze un proiect care garantează proprietarului un spațiu de locuit confortabil într-o locuință mică.

O dispunere neobișnuită a canapelei ( înapoi la bucătărie ) împarte ușor camera într-o zonă de ședere și de gătit.

Detalii interioare: Garsonieră de 46,8 m². . la etajul 3 al unei clădiri cu 5 etaje din centrul orașului Sankt Petersburg.

Proprietarii apartamentului: O tânără fată, studentă la limbi străine.

Dorințele clienților: Faceți loc pentru un dormitor separat și pentru obiecte de epocă din călătoriile dumneavoastră.

Planul unei garsoniere după modificare.

Proprietarul acestui apartament este un globe-trotter care adoră să se distreze. Aceasta și-a specificat cerințele: în primul rând, era necesară o zonă pentru oaspeți care să includă un living și o bucătărie; în al doilea rând, trebuia prevăzut un dormitor izolat; iar în al treilea rând, clientul dorea să aibă o zonă de dormit separată Creați un interior eclectic, în care să se potrivească cu ușurință diverse obiecte din călătoriile în străinătate.

Designerul Ekaterina Kazhkenova a pus la dispoziția clientului un proiect de renovare a unui apartament cu o cameră, care a implicat o reamenajare radicală a spațiului de locuit, lăsând neschimbată doar amplasarea bucătăriei și a băii. O atenție deosebită, la cererea clientului, a fost acordată vestiarului, care trebuia să găzduiască un număr mare de haine și pantofi.

Deoarece principalul timp pe care stăpâna apartamentului urma să îl petreacă în camera de zi, dormitorul a fost redus în dimensiune cât mai mult posibil. Sufrageria funcționează atât ca spațiu de luat masa, cât și ca spațiu de lucru. Combinație de diverse materiale lemn, cărămidă văruită în alb, textile confortabile, oglinzi.. a făcut posibilă crearea unui interior modern, care poate fi completat cu diverse obiecte, dacă este necesar.

Citește mai mult  Puzzle cu un dormitor de la noul Gaudi spaniol

Un cap de căprioară din Amsterdam ocupă un loc de cinste în hol.

Toate zonele de locuit au parchet. Principiul de stabilire herringbone.

O coloană întunecată la granița dintre hol și camera de zi și un candelabru din fier forjat de formă originală. aduce varietate stilistică unui interior modern.

Oglinzi, plasate pe părțile laterale ale zonei TV, extinde vizual camera.

Colțul de luat masa poate fi folosit și ca birou pentru a lucra la un laptop.

Pentru dormitor, a fost alocat un minim de spațiu Suficient de mare pentru a găzdui un pat de dimensiuni normale și o noptieră încăpătoare.

Intrarea în garderobă se face din dormitor.

Dimensiunea unui dulap ar putea concura cu cea a unei anticamere sau a unui dormitor.

Desenele grafice de pe pereți și oglinzi distorsionează spațiul băii, ascunzându-i formele rupte.

Baia se află la intrarea în cameră. Pentru a o ascunde, a fost construit un perete despărțitor joasă și placat cu gresie strălucitoare.

Vezi alte proiecte de apartamente

Interiorul atelierului dintr-un proiect al designerului Interior dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Vasily Soshnikov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: