Un studio inteligent: 40 mp. . ergonomie și design

Dormitor pe un podium în bucătărie, cuptor… sub masa din sufragerie. Și asta nu este tot ce găsește Elena Fateeva în materie de design

Proiectarea unui apartament de 40 m2: interior modern cu elemente antice. Loft notes" de Elena Fateeva, de biroul de design/studioul de creație FATEEVADESIGN.

Informații despre apartament: Apartament cu un dormitor în Kiev, Kiev.

Proprietarul apartamentului: omul.

Dorința clientului: un interior modern cu elemente de antichitate pentru stilul de viață de o persoană și două persoane.

Reamenajarea unui apartament de 40 mp. – o sarcină non-trivială Mai ales atunci când scopul designerului este de a crea locuințe moderne confortabile, menținând în același timp farmecul clădirilor pre-revoluționare. În proiectul meu "Loft Notes" Elena Fateeva folosește un întreg arsenal de instrumente pentru a obține efectul dorit într-un spațiu compact. Noul design interior al apartamentului de 40 mp. m nu este doar o amintire a locului ( "pavaj" în hol, o cărămidă veche autentică ) dar, de asemenea, de timp- ( aparate încorporate, o mulțime de sticlă ). Dispunerea tradițională a unui apartament de 40 de metri pătrați. Designul acestui apartament nu implică un dormitor suplimentar, dar aici designerul a reușit să găsească un loc pentru acesta, "relocându-l" bucătărie la camera de zi. Mobilier, culoare, oglinzi, decor.. Totul funcționează pentru a maximiza spațiul.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: