Varșovia: apartament 21,5 mp.

Atunci când un tată divorțat plănuiește un apartament pentru a-și întâlni fiul, el vrea, desigur, ca copilul să-l iubească. Dar cum poți face în așa fel încât toată lumea să se distreze și să se simtă confortabil când tot ce ai la dispoziție sunt 21,5 metri pătrați. metru?

Bucătăria ascunsă și o masă retractabilă sunt principalele caracteristici ale apartamentului. Băieții au nevoie de bucătărie și sufragerie mult mai puțin decât de spațiul de acțiune.

Informații pe această temă:
Suprafața: 21,5 mp.
Locație: Varșovia, Polonia
Anul: 2009
Arhitect: Jakub Szczęsny
( Jakub Szczesny ) un pat, o baie și cel puțin o bucătărie. Și joacă, aleargă și trage? Și asta este ceea ce contează cu adevărat, dacă apartamentul este construit ca o trambulină pentru ca un bărbat divorțat să se întâlnească cu fiul său. Băiatului trebuie să-i placă foarte mult aici.

Arhitectul a fost Jakub Szczęsny de la Centrala din Varșovia și s-a dovedit a fi un adevărat original. Jakub a transformat un apartament de 21,5 metri pătrați într-un dormitor matrimonial. Este un nanoapartament perfect pentru doi băieți, unul mic și unul mare.

«În primul rând, m-am concentrat asupra a două ferestre, care, pentru o amprentă atât de modestă lux real". Și-a făcut o cameră de zi lângă fereastra mare, care are o mărime decentă.. 14 sq. . Pentru cei mici a amplasat un pat în stil mansardă pe un loc ridicat. Deci, a câștigat spațiu pentru sisteme de depozitare și chiar o mașină de spălat. Și ideea principală.. transformarea sufragerie-bucătărie. Când nu este folosită, este doar un cub alb elegant, dar când deschideți ușa și rabatați masa, camera de zi se transformă într-o sală de mese foarte atractivă. Este perfect: mult spațiu, multă distracție, multă culoare și o bucătărie simbolică. Băieții nu au nevoie de mai mult de atât.

Citește mai mult  Un dormitor într-o clădire de panouri: trucuri de design minimalist de Oleg Kurgaev

Este imposibil să împarți 21 de metri astfel încât să nu fie înghesuit. Proiectarea apartamentelor mici necesită soluții neconvenționale, astfel încât arhitectul a decis să separe doar baia, dușul și patul, pe care le-a ridicat pe podium. Așa a reușit să creeze o cameră de zi lungă de 14 metri, pe care a reușit să o transforme "printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii" cu o masă pliantă și se transformă într-o sufragerie confortabilă cu o mică bucătărie.

Apropo, puteți invita cu ușurință oaspeți aici. Patru persoane se așează la masă. Atunci când masa este pliată și ușa este lăsată deschisă, aceasta devine un perete despărțitor care separă alcovul și patul de camera de zi.

Când bucătăria este închisă.. Acest apartament este surprinzător de spațios.

Când masa este așezată.. Un apartament deja luminos devine o extravaganță de culori.

Mobilierul central este făcut la comandă. Bugetul pentru micul apartament a fost destul de modest – 6.000 de euro, așa că materialele sunt simple: placaj vopsit cu ulei. Patul este ridicat cu 110 cm. Dedesubt sisteme de depozitare și o mașină de spălat.

Băieților le place să alerge. Așadar, mobilierul este fie tapițat și mobil, fie pliabil sau încorporat.

Dormitor: o alcov cu o saltea. În primul rând, diferența dintre baie și "dormitor" Planul era de a o acoperi cu plastic transparent. Dar apoi s-a dovedit că acelui copil îi plăcea foarte mult să alerge în cerc prin bucătărie.

O fereastră mică. O caracteristică importantă care îl face pe proprietar să fie reticent în a renunța la apartament este faptul că acesta a fost proiectat ca o bucătărie modernă și bine echipată locația sa ideală și priveliștile asupra Varșoviei vechi.

Citește mai mult  Penthouse în Sankt Petersburg în stilul clasic al anilor '70: designerul Vadim Kondrashev

Observați fereastra mică din fața ușii din față. Datorită ferestrei, care se află în peretele despărțitor dintre alcovul cu un pat și o baie, există multă lumină naturală atât în hol, cât și în baie.

Baie. Aici puteți vedea cât de convenabil este montată mașina de spălat de dimensiuni mari sub pat. Apartamente mici.. nu este un motiv pentru a vă refuza beneficiile civilizației.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: