Apartament cu planificare liberă transformat într-un apartament cu trei dormitoare: proiect realizat de echipa Anastasia Topoeva

Creșterea numărului de camere nu este adesea un capriciu al proprietarilor de case, ci o necesitate vitală. De exemplu, nașterea unui copil necesită o cameră separată pentru creșterea și dezvoltarea completă a copilului.

Interiorul zonei de oaspe╚Ťi 3d: Arhitectura interioar─â complex─â ╚Öi contrastele de culoare definesc caracterul energic al camerei.

Informa╚Ťii despre apartament: 69,98 mp, un apartament ├«n plan deschis. m ├«ntr-o cas─â monolitic─â ├«ntr-unul dintre complexele Don-Stroy din Bucure╚Öti.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără cu un copil de un an.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Camera de zi ╚Öi buc─ât─âria trebuie s─â fie combinate ╚Öi trebuie creat spa╚Ťiu pentru dou─â dormitoare camera p─ârin╚Ťilor ╚Öi camera copiilor.

Dispunerea unui apartament în plan liber după modificări.

Sosirea unui copil ├«n familie nu numai c─â schimb─â modul ├«n care tinerii p─ârin╚Ťi se simt acas─â, dar influen╚Ťeaz─â ╚Öi aspectele mai pragmatice ale vie╚Ťii lor. ├Än timp ce un copil este mic, el poate sta temporar ├«n dormitorul p─ârin╚Ťilor s─âi. Dar cu fiecare an al vie╚Ťii sale cre╚Öte nevoia de a aloca ╚Öi de a aranja dezvoltarea complet─â a unui spa╚Ťiu de locuit separat. Clien╚Ťii, care au apelat la designerul Anastasia Topoeva, ╚Öi-au stabilit imediat priorit─â╚Ťile: doreau o camer─â de zi mare combinat─â cu buc─ât─âria, dou─â dormitoare separate ╚Öi o baie pentru copil ╚Öi p─ârin╚Ťi ( neap─ârat cu un dulap ) ╚Öi o c─âmar─â. Toate deciziile arhitecturale trebuiau s─â se bazeze pe confortul utiliz─ârii viitoare. De exemplu, mobilierul dulapului ar trebui s─â fie ├«nchis, astfel ├«nc├ót s─â nu se acumuleze praf, iar ├«ntregul volum al apartamentului a profitat din plin de.

Forma sofisticat─â a tavanelor ╚Öi a pere╚Ťilor din camera de zi permite ca interiorul s─â fie v─âzut ca fiind ├«n continu─â schimbare, ├«n func╚Ťie de punctul din care este privit ( cm. selec╚Ťie de design interior 3d ). ├Än plus, arhitectura intern─â complex─â a permis instalarea tuturor utilit─â╚Ťilor necesare ├«n tavan ╚Öi a unei multitudini de unit─â╚Ťi de depozitare, utiliz├ónd toate tipurile de suprastructuri.

Cite╚Öte mai mult  Un apartament tipic de studio pentru un cuplu t├ón─âr: Cum s─â faci un interior la mod─â ╚Öi confortabil

Creat de un designer

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului Ruslan Aydarov
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: