Verde și proaspăt. modelare 3d a unui apartament: UNKproject architecture

Apartament 3d cu două dormitoare, birou și cameră de zi. Peretele verde este atât un element decorativ, cât și un element de separare între zonele publice și private ale apartamentului din centrul Moscovei.

Specialiștii UNKproject prezintă un design 3D al apartamentului, situat pe New Arbat.

Amenajarea 3D a apartamentelor, exemple de vizualizare, proiect realizat de Dina Mezhevova cu participarea Margaritei Miglina, biroul de arhitectură UNKproject – participant la concursul "Ecologizarea verticală a interiorului ( 3D )". Vizualizare 3D de Bogdan Vitkov

Camera standard are o formă dreptunghiulară regulată. Amenajarea este, de asemenea, destul de simplă: livingul este amplasat central, iar zonele utilitare ( două dormitoare, birou, toalete și o anticameră ) sunt dispuse în jurul acestuia pe doi pereți. Dispunerea 3D a apartamentului este concepută astfel încât patru uși duc în camera de zi.

Una dintre provocările de proiectare a fost ascunderea majorității ușilor, care a fost rezolvată cu succes prin utilizarea a trei pereți despărțitori de înălțime și textură diferite. Pe o parte este un bar alb mat, în partea opusă, de aceeași culoare, este un perete despărțitor din lamele cu goluri, iar în centru este un perete cu verdeață verticală. interiorul este interesant datorită contrastului dintre elementele albe lucioase, lemnul natural și plantele verzi strălucitoare, și este numit pe bună dreptate Fresh and green.

Citește mai mult  Viața urbană cu interior ecologic: idei ingenioase din pădure și din stupină
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: