Viața urbană cu interior ecologic: idei ingenioase din pădure și din stupină

Nu trebuie să așteptăm harul naturii; sarcina eco-designului este de a o lua de la ea. Lămpile cu fagure de miere, pereții vii, cerul și lumina soarelui – cum să se joace cu caracteristici naturale într-un interior arată designerul Denis Sokolov.

De multe ori este nevoie de o zonare vizuală a camerelor de zi combinate cu bucătăria. Partea din spate a canapelei este potrivită ca o barieră între zona canapelei și bucătăria-sufragerie.

Un apartament situat la ultimul etaj al unei clădiri noi are o vedere magnifică la râul Dnipro. Șase ferestre franceze în jurul perimetrului camerei mari fac din acest peisaj un element șic al interiorului. Designerul Denis Sokolov profită din plin de spațiul de locuit, alegând stilul eco la modă pentru interiorul apartamentului. Motivele naturale sunt frumos combinate cu priveliștile râurilor și contrastează frumos cu peisajul urban al metropolei.

Un interior ecologic constă în primul rând din materiale și texturi naturale, verdeață și culori naturale. Pentru a face ca designul unei bucătării combinate cu camera de zi să nu arate plictisitor, puteți adăuga câteva culori luminoase și o geometrie clară – funcționează ca un contrast.

Pereții încăperii mari, în care se află bucătăria, sufrageria și camera de zi, sunt acoperiți cu scânduri. Designerul nu ascunde textura naturală a lemnului, ci o redă în diferite nuanțe: o culoare aurie caldă pentru podea, gri pentru pereți și alb alb deschis pentru mobilier și zona de bucătărie. Scândurile sunt, de asemenea, placate cu scânduri. Abundența de lemn în decorarea spațiului deschis mare arată confortabil și confortabil.

O altă extravaganță de design – grădinăritul vertical. O idee la modă transformă orice interior într-un cadru natural romantic. Plantele sunt plantate direct pe perete cu un design special pentru a asigura nutriția și udarea. În această cameră, designerul a amenajat toate partițiile dintre ferestrele mari, transformându-le în "portaluri vii" între casă și metropolă.

Citește mai mult  Perdele, doar perdele. Cum să rezolvi un interior cu un singur detaliu?

Dispunerea și zonarea sunt considerații cruciale pentru proiectarea unei bucătării-cameră de zi. Aici bucătăria este aranjată în două linii. Una ca o unitate de perete tradițională cu dulapuri și dulapuri, cealaltă ca o insulă între bucătărie și zona de luat masa. Pentru a folosi masa ca suprafață de lucru, designerul a optat pentru un blat practic laminat, tăind ambele părți ale mesei orientate spre cameră cu o margine largă din lemn – un tribut adus eco-designului. Motivele naturale sunt, de asemenea, puse în valoare de corpurile de iluminat lucioase de deasupra mesei, care evocă pietre și plante.

Corpurile de iluminat dimensionale care seamănă cu obiecte din natura vie sunt un element comun al interioarelor ecologice. În acest apartament, designerul a ales lămpi hexagonale masive, atașate la tavan în grupuri. Acestea sunt conectate în perechi și formează un fagure de miere suprarealist.

Pereții dormitorului sunt decorați cu panouri Artis Visio din beton. Acestea dau un aspect "tehnic" brutal și modern camerei. Mobilierul clasic complicat și draperiile moi în tonuri pastelate contrastează cu acest fundal.
Și aici putem vedea corpuri de iluminat neobișnuite, cu forme organice: aplicele de noptieră și candelabrul arată ca niște flori de poveste.

Biroul mic și îngust este ascuns în spatele peretelui despărțitor din camera de zi. În ciuda dimensiunii sale compacte, are o fereastră franceză separată, astfel încât există suficientă lumină în cameră. O imensă ușă neagră pe tavan te duce în cameră, conferind grandoare interiorului. Mobilierul laconic și modern este diluat cu elemente naturale, culori naturale și mici accente luminoase. Modelul hexagonal al covorului rimează cu lămpile din camera de zi și cu covorul din dormitor.

Citește mai mult  Hotelul pentru persoane fără adăpost

Alte modele plate

Interiorul apartamentului din proiectul antreprenorului general Partner Construction Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: