6 mașini de spălat care nu strică banca

La fel ca gustul, bugetul fiecărei familii este discutabil – fiecare are gusturi diferite. Ce poți face dacă plănuiești o mutare mare ( un proiect de renovare ) o vacanță lungă sau un nou copil, dar nu te aștepți să ai mulți bani în plus?? Cumpărați o mașină de spălat rufe ieftină cu o gamă de funcții "must-have. Cum? – Noi vă spunem!

Programe de bază:– Spălare manuală; – Spălare pentru articole din bumbac; – Articolele colorate pot fi spălate la temperatura potrivită; – Spălare delicată pentru articole delicate sau spălare manuală; – Spălare rapidă pentru cei care doresc să accelereze procesul de spălare.

CE ESTE AFARĂ

"Cutia cu hublouri". Mașinile de spălat cu costuri reduse sunt în majoritatea cazurilor- Încărcare frontală ( modelele verticale sunt mai scumpe ) și adesea cu un tambur din plastic întărit Acest material nu se corodează și păstrează căldura în interior, menținând apa rece și împiedicându-vă să folosiți energie suplimentară pentru a o încălzi. Aceste "prețuri de buget" arată Visul unui modernist: o cutie albă cu o ușă transparentă în mijloc. O mașină standard ( 60 cm lățime ) poate conține aproximativ 5 kg, deși unele modele pot conține între 7 și 10 kg. Modelele mai înguste ( 45, 35, 33 cm ) au o capacitate cuprinsă între 3,5 și 8 kg. Spălătoarele compacte care sunt încastrate sub chiuvetă sunt bune doar pentru preț și dimensiune. Conținutul de spălare este limitat la ( 3 până la 5 kg ) pentru o spălare mai mare, la prețurile de astăzi, costă destul de mult. Așadar, atunci când alegeți între modelele full-size și mini-size-Numărul de articole pe care le spălați în mod normal ar trebui să se bazeze pe numărul de articole pe care le spălați în mod normal.

Citește mai mult  Detalii importante atunci când alegeți o ușă de duș

CE ESTE ÎN INVESTIȚIE

Alegerea dumneavoastră. Pentru a vă asigura că nu veți rămâne fără facturi de electricitate și apă, chiar și cele mai ieftine mașini de spălat au opțiuni de economisire a resurselor. Standardele europene pentru consumul de energie electrică ( de la A la G ) cu cât clasa este mai mare, cu atât modelul este mai economic.

De asemenea, puteți economisi viteza de centrifugare alegând o viteză de centrifugare de 800 până la 1.000 rpm. Este destul de mare pentru o filare de calitate a diferitelor țesături De la rochii de mătase la jachete din denim. «Recorduri" Vitezele mai mari ( 1000-2000 ) fac lucrurile mai uscate, dar și uzează mai repede țesăturile: tricoul dvs. preferat va rezista cu greu mai mult de șase luni.

Modelele moderne sunt adesea dotate cu un sistem de inteligență încorporat care reglează automat ciclul de spălare și face ajustări în ceea ce privește modul de spălare, temperatura apei și aportul de detergent, consumul de apă și de energie. Costă puțin mai mult, dar diferența se amortizează rapid costurile cu apa și energia electrică scad. Îmbunătățește prețul și afișajul digital, care arată toate informațiile pe care trebuie să le știți despre spălările în curs de desfășurare. Aparatul mecanic, în plus față de prețul său, are avantajul suplimentar al rezistenței ridicate la supratensiuni.

Dimensiunea ( height-deep-width ) Clasa de spălare, viteza de centrifugare Caracteristici speciale Preț
Electrolux EWS 105215 A 85x39x59.5 A la 1000rpm Încărcare- &#5kg, control complet electronic/mecanic, 19 programe, spălare rapidă, mod de igienă, călcare ușoară ( 1000-2000 rpm 7990 rbl.
Samsung WF8590NMW9 85x45x60 A până la 1000 rpm Încărcare- până la 6 kg, control electronic, pornire întârziată, tambur în formă de fagure de miere, spălare accelerată, haine pentru copii, în termen de 5 minute de la începerea spălării este posibilă adăugarea de articole 8870 frecare.
Whirlpool AWG 292 85x40x60 A, până la 800 om încărcare – Până la 4,5 kg, control electronic, 15 programe, pornire întârziată, mod pentru Denim 8000 Leu.
Punct fierbinte-Ariston WMF 7080 B 85x54x60 A+, până la 800 rpm Descărcați – Până la 7 kg, control electronic inteligent, 16 programe, programe pentru copii, prevenire a încrețirii, spălare rapidă, îndepărtare a petelor 9600 rbl.
Indesit IWSE 6105 85x44x59.5 A, până la 1000 rpm Descarcă- Până la 6 kg, control electro-mecanic, 16 programe, pornire întârziată, călcare ușoară, moduri pentru blugi și îmbrăcăminte sport, spălare rapidă 9990 freacă.
Beko WKN 61011 M 84x45x60 A, 1000 rpm încărcare – până la 6 kg, control electronic, rezervor din plastic, 15 programe de spălare, spălare rapidă, protecție la revărsare 6990 Leu.
Citește mai mult  11 căzi de duș cabină de duș căzi de baie

SARCINILE UNEI MAȘINI DE SPĂLAT CU BUGET

Depinde de obiceiurile dumneavoastră de spălare. Cât de important este programul de spălare a bebelușului pentru celibatar?. Sau un program de spălare a mâinilor pentru cei care locuiesc în sudul țării?

Gamele bugetare sunt similare cu gama Spartan, fără nimic voluminos și complicat. O selecție de programe este suficientă pentru o garderobă de bază ( cu haine din bumbac, materiale sintetice, lână și delicatese ). De fapt, acesta este minimul de care toată lumea are nevoie. Restul depinde de dumneavoastră: sportivii activi au nevoie de programul de spălare pentru sport Indesit IWSE 6105, iar părinții tineri au nevoie de programul de spălare GoPro Modul pentru copii de la Hotpoint-Ariston WMF 7080 B sau Samsung WF8590NMW9, iubitori de stil casual Whirlpool AWG 292 cu un mod de "spălare rapidă" pentru blugi – funcția de spălare rapidă a unui aparat Beko WKN 61011 M sau Electrolux EWS 105215 A. Clătire suplimentară opțională a rufelor, pornirea întârziată a mașinii, anularea centrifugării- toate aceste caracteristici pot fi găsite în aparate ieftine.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: