Aflați în 5 minute: totul despre combinarea unei căzi de baie cu o cabină

Este ușor de observat cum un duș și o cadă de baie îndeplinesc sarcini diferite: în timp ce o cabină de duș este locul ideal pentru relaxare, un duș cu hidromasaj este locul perfect pentru refacerea energiei. De asemenea, există și modele combinate disponibile pentru cei care cer "atât. După ce veți citi acest articol, veți ști tot ce trebuie să știți pentru a le cumpăra în mod rațional.

Durata de viață a cabinei de duș combinate este de 15-20 de ani. Sistemul necesită o curățare regulată cu produse speciale și cârpe moi.

Ce sunt sistemele combi?

«Bucuriile apei": două în una. Atunci când nu este posibil să găzduiți separat o cadă de baie și o cabină de duș, acestea sunt combinate. Ca urmare, în cataloage apar următoarele variante: combi system, combi box, hydro box, hydro shower. Toți acești termeni se referă în esență la același lucru: o cadă de baie cu duș încorporat, de obicei cu duș ( pentru asta a fost totul ).

Cada de baie. din polimetil metacrilat, în termeni simpli.. din acrilic sanitar, care este plăcut la atingere și amortizează zgomotul apei.

Citește mai mult  Reguli pentru transferul și fuziunea băii: consultanță juridică

Baie cu hidromasaj. Fabricat din plastic sau sticlă călită. Uneori, utilizatorii, ca parte a ideii lor de confort, îl echipează cu un scaun, iluminat, radio și telefon. Toate acestea sunt opțiuni, principalul lucru este.. hidromasaj. Ușile cabinei pot fi cu balamale sau glisante, basculante și glisante sau glisante-balansante. Sticlă sau acrilic.

Principalii producători își transformă sistemele combi în spa-uri pentru acasă, cu tot felul de funcții, diferite tipuri de masaj, aromă, ozon, crom și alte terapii.

 • Cada cu hidromasaj cu cabină de duș Onis Bioproject de la fabrica Albatros
 • Cada cu hidromasaj de colț și cabina de duș Kellia Combi 170 / 160 de la Albatros
 • Cada cu hidromasaj Armonya și cabina de duș de la fabrica Teuco
 • Cada de baie Matrix midi cu duș de la Gruppo Treesse

Cada cu hidromasaj Onis Bioproject cu duș de la Albatros.

variante de aspect

Cabina de duș separă o parte a căzii de baie. Aceste sisteme nu au de obicei un acoperiș, dar pot fi echipate cu un duș mare deasupra capului. Compartimentul poate fi poziționat fie în centrul, fie pe marginea căzii. Principalul avantaj al unui astfel de sistem dimensiunile sale compacte, iar unii producători fac posibilă montarea acestuia pe o cadă de baie standard. De exemplu, modelul Talix de la producătorul italian Glass Idromassaggio vă permite să instalați ușile cabinei pe o cadă de dimensiuni standard box, de la 180 x 80 cm la 160 x 70 cm, și este inclus și un panou de hidromasaj. Box ForEver pe tub de la Albatros se mândrește, de asemenea, cu dimensiuni compacte. Dimensiunile sale sunt 115 x 70/80 cm. Cu o înălțime de 223 cm, această cadă poate găzdui un scaun, prize de apă în cascadă pentru zona cervicală și jeturi pentru masajul spatelui și al picioarelor.

Sistemele combinate, în care căzile de baie sunt suprapuse peste cadă, sunt de obicei destul de compacte. Cel puțin nu depășesc lungimea și lățimea unei căzi de baie standard.

Citește mai mult  Capacul de toaletă

Cabina de duș înconjoară întreaga cadă de baie. În acest caz, cada de baie poate fi dreptunghiulară, triunghiulară sau în formă de colț. Acoperișul face posibilă chiar și o baie turcească. Cutiile combinate de mari dimensiuni pot fi găsite în gamele unor producători precum Jacuzzi, Teuco ( Italia ) Novitec ( Finlanda ) Apollo ( China ).

Baia are o cabină de duș

 • Hidromasaj. Una dintre cele mai atractive caracteristici ale sistemului combi. Acesta poate fi orizontal sau vertical, iar jeturile speciale oferă masaj pentru picioare, gât sau lombar. Puterea și presiunea jeturilor pot fi ajustate prin rotirea jeturilor.
 • Dușul Charcot. Varietate de hidromasaj. Duș de tip stand-up cu toate jeturile funcționând simultan.
 • Masaj de drenaj limfatic. efectul de "val de alergare", Atunci când jeturile sunt activate de un comutator.

De obicei, sistemele combinate au atât masaj vertical, cât și orizontal. Iar modelele în care cabina înconjoară complet cada sunt, de asemenea, echipate cu modul "baie turcească".

Pentru cei cărora le place mai fierbinte

Băi Hydrobox. În plus față de masaje, unele modele de sisteme combinate vă pot oferi plăcerea unei băi de aburi turcești. Acestea sunt complexe cu un acoperiș și un ventilator încorporat care împrăștie aburul în cabină. Baia de aburi produce o temperatură de 40-50 de grade Celsius și o umiditate de 100%. Acest mod stimulează metabolismul, detoxifierea și circulația. Unele modele sunt echipate cu o funcție de comutare a modurilor, datorită căreia cada de baie cu o cabină poate ajunge până la 60 de grade.

 • Baie de aburi MVSR 1150 01 de la Pamos Swiss.
 • Cabina de duș Kosmic 2 de la fabrica Kos.
 • Cabină de duș Flexa Thema 80×80 de la Jacuzzi.
 • Cabină de duș Teuco E01 Evolution.
 • Cabina de duș Vega de la Glass.
 • Cabină de duș Ilyt Q900 / R97 / R128 de Albatros.
 • Cabină de duș A-0818 Air by Appollo.
 • Cabina de duș WellSpring 130 de la Pharo.
Citește mai mult  Ce moduri de pulverizare pentru căștile de duș?

Soluții interioare pentru băi

Interiorul băii dintr-un proiect al grupului Marka Interior de baie din proiectul realizat de "Art-Design Studio of Yury Zubenko" Interior de baie dintr-un proiect al arhitectului Andrey Eksarev
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: