Ce pot face capetele de duș inteligente

Dușul de tavan cu hidromasaj – o plăcere incontestabilă, dar una scumpă. Dușul de mână sau panoul de hidromasaj cu cap inteligent poate fi o alternativă ieftină. Vă arătăm cum să alegeți o alternativă rezonabilă în ceea ce privește costul și funcția.

Un spa în miniatură: tehnologia modernă face posibilă efectuarea unui hidromasaj sau a altor tratamente spa folosind doar un cap de duș manual.

Ce face căzile de baie inteligente atât de bune? capete de duș?

 • Instalare ușoară și înlocuire ușoară. Instalarea dușurilor manuale și a panourilor de hidromasaj este relativ simplă și, spre deosebire de instalarea sistemelor de dușuri montate pe tavan, poate fi efectuată în orice etapă a renovării.

Efect benefic pentru sănătate

Duș cu hidromasaj – medicamentul eficient pentru casa ta. Jeturile de apă de forță diferită au un efect relaxant asupra mușchilor, tonifică pielea și reduc stresul.

Imagine: Cap de duș Hansgrohe 28587000 / 28587400.

 • Multimodal și economic. Efect de ploaie, duș cu hidromasaj, ceață de apă, iluminare cu LED-uri și multe altele De toate aceste luxuri vă puteți bucura acum acasă – cu condiția să alegeți capul de duș manual sau panoul de duș potrivit. Toate modalitățile corecte de redecorare Căștile de duș manuale vă permit să aveți aproape toate plăcerile unui sistem de duș fix în baie, dar la o fracțiune din cost.
 • Nu ocupă mult spațiu. În băile mai mici, compactitatea familiară a dușurilor manuale și a căzilor cu hidromasaj face ca acestea să fie o alegere bună un criteriu de selecție important.
 • Confort complet. Diferitele funcții ale capului de duș pot fi comutate fără efort cu o manetă, un inel, un buton sau un panou tactil. Toate metodele sunt la îndemână și pentru vârfurile degetelor umede.
Citește mai mult  6 mașini de spălat care nu strică banca

La unele modele de căști de duș se poate schimba modul de curgere prin simpla rotire a "capului" capului de duș în jurul axei sale.

 • Cap de duș K-45425-CP / K-45426-CP din fabrica Kohler.
 • Cap de duș K-45425-CP / K-45426-CP de Kohler.
 • Cap de duș K-45425-CP / K-45426-CP de Kohler.
 • Cap de duș K-45425-CP / K-45426-CP de Kohler.

Caracteristici moderne

1. Duș cu hidromasaj și alte delicii. Astăzi, în mod inteligent Capul de duș nu numai că controlează puterea apei, dar oferă și servicii de spa: hidromasaj, duș, duș de contrast, duș în cascadă – pentru a numi doar câteva Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le puteți alege din gama completă de noi căști de duș.

Multe dintre capetele de duș inteligente pot fi utilizate nu numai cu apă caldă centralizată, ci și cu încălzitoare instantanee de apă.

În fotografie: Duș de mână 28261 de la Grohe.

2. Economisirea apei. Multe sisteme de duș europene sunt echipate cu un dispozitiv de economisire a apei. Instalate în mâner, aquadimers reduc semnificativ volumul de curgere, menținând în același timp viteza acestuia, iar mecanismele cu marca Eco, atunci când sunt activate, blochează unele dintre canale și reduc la jumătate cantitatea de apă care curge.

3. Reglarea temperaturii. Din păcate, în țara noastră nu poți fi niciodată sigur că plăcerea dușului tău nu va fi întrecută de o schimbare bruscă de temperatură. Termostatul vă poate ajuta. Sarcina lor este de a vă oferi cea mai bună funcție de duș posibilă să mențină continuu un nivel de temperatură stabilit. Iar dacă alimentarea cu apă rece este întreruptă în mod neașteptat, poate opri și alimentarea cu apă caldă pentru a preveni arsurile.

Citește mai mult  9 întrebări despre siguranța whirlpool

4. capete de duș cu autocurățare. Pereții găurilor din capetele de duș moderne sunt acoperiți cu silicon moale, care împiedică formarea depunerilor de calcar. Murdăria poate fi îndepărtată cu ușurință cu un burete normal. Acest sistem de curățare este adesea numit QuickClean, SpeedClean sau LeuClean.

Aproape toate capetele de duș inteligente sunt echipate cu sisteme de îndepărtare rapidă a calcarului, indiferent de producător.

 • Cap de duș Hansgrohe 28562000.
 • Cap de duș K-10282 de Kohler.
 • Cap de duș 28578 de Grohe.
 • Cap de duș 14376 de la Gessi.

Selectarea capetelor noastre de duș

Cap de duș: Noke NK3220 din colecția Noke de la Flaminia Cristal 095 din colecția Cristal de la Lineatre Robinet: K-T132-3D din colecția Antique de la Kohler
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: