Capacul de toaletă

Pare mai ușor de atât? Dar tehnologia avansată și marketingul concurează și în acest domeniu. Astăzi, scaunele de toaletă cu diferite modele, realizate din materiale diferite, echipate cu dispozitive "inteligente".

Înălțime

Standard. Tăvile moderne de WC variază ușor în înălțimea scaunului: Parametrii ergonomici ai acestui tip de obiecte sanitare au fost calculați de mult timp și depind de înălțimea persoanei. Cu un secol în urmă, tigăile de WC au fost făcute cu o înălțime de 38-40 cm, dar de atunci omenirea a "crescut", Și acum înălțimea standard a vasului de toaletă este de 40-42cm. Unele companii oferă un model cu o înălțime de 44-48 cm. Acestea vor fi mai confortabile pentru persoanele înalte, persoanele cu handicap și persoanele în vârstă.

Alte opțiuni. Scaunul sanitar special pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități are o înălțime de 15-20 cm, echipat cu dispozitive de fixare și de blocare a vasului de toaletă, cotiere pliabile. Scaunul pentru copii poate avea o înălțime de până la 50 cm ( dacă este făcut cu picioare ). De asemenea, acestea sunt echipate cu cotiere, uneori.. Un pas înainte.

Două în unu

Capac electronic pentru bideu. Scaunul este conectat la rețeaua electrică și, cu ajutorul unui sistem de furtunuri flexibile, la rețeaua de alimentare cu apă. Se acționează cu ajutorul unui transmițător manual sau al unui panou de pe capacul scaunului; există modele cu ambele opțiuni. Cele mai multe capace de bideu sunt compatibile cu toate modelele de toaletă, iar dacă nu, vă puteți personaliza propriul design. Preț – de la 15 la 200 de mii. În funcție de un set de opțiuni. "Acestea pot face multe lucruri: reglarea temperaturii apei, masaj cu hidromasaj, uscare, dezinfecție cu ultraviolete și multe altele.
Citiți mai multe despre această minune tehnică pe site-ul nostru: Scaunul de WC CataClean de la Catalano.

Citește mai mult  Punctele slabe ale încălzitorului de apă

Alegeți materialul și forma

versiunea clasică. Scaun de WC din plastic. Polietilenă, polipropilenă, polistiren, copolimeri sau duroplast rigid toate acestea sunt materiale igienice, ergonomice și ieftine. Scaunele din plastic pot fi disponibile în diferite culori. În plus, scaunele de toaletă sunt acum fabricate cu acoperiri antibacteriene sau aditivi în materialul în sine care inhibă dezvoltarea microorganismelor. Principalul dezavantaj al unui scaun din plastic Fragil.

Variantă neobișnuită. Un scaun de toaletă din lemn este durabil și de lungă durată. Scaunele din lemn sunt, de asemenea, realizate din lemn prețios ( acestea sunt, desigur, mai scumpe ). Uneori, scaunul în sine este din plastic, dar capacul.. Din lemn, pentru frumusețe.

O opțiune ușoară. Un scaun de toaletă căptușit este frumos și confortabil, dar colectează cu ușurință murdăria și este mai vulnerabil decât altele la deteriorări și zgârieturi.

Forma scaunului. Având în vedere că există atât de multe modele diferite de vase de WC, mulți producători vând și un scaun pentru acestea în forma și culoarea potrivite.

Mecanica toaletei

Fixarea. Cel mai sigur și robust mecanism de fixare a capacului scaunului.. Metalul. Așa-numitul mecanism "quick-fix", în care scaunul este prevăzut cu prinderi divizate, este foarte ușor de curățat Capacul este ușor de îndepărtat și de montat din nou.

O opțiune utilă. Scaunul WC cu funcție de coborâre ușoară este extrem de confortabil: scaunul nu trebuie ținut în jos; mecanismul îl așează singur, în liniște și fără obstacole.

Scaun 006021 de Duravit.

Scaun Lady 21318 / 21319 din Lineatre.

Seat Efi 23/C – 23/O / 23N/C – 23N/O din fabrică Flaminia.

Citește mai mult  5 sfaturi de planificare a băii de la Villeroy & Boch

Scaun de doamnă 9153301001 din Ido.

Scaun 006731 din fabrică Duravit.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: