Lumină lângă oglindă

Machiajul t─âu este invidiat de Cherokee? Nu v─â gr─âbi╚Ťi ╚Öi ├«nscrie╚Ťi-v─â la un curs de machiaj! Cel mai probabil, toate problemele dvs. vor fi rezolvate prin iluminarea corect─â a oglinzii: v─â vom spune ce lamp─â s─â alege╚Ťi ╚Öi cum s─â o at├órna╚Ťi ├«n mod corespunz─âtor.

Oglind─â luminat─â puternic unul dintre principalele "secrete ale atractivit─â╚Ťii. Este frumos dac─â lumina de la fereastr─â cade pe suprafa╚Ťa reflectant─â. Dar dac─â nu ave╚Ťi o fereastr─â sau dac─â nu exist─â suficient─â lumin─â, asigura╚Ťi-v─â c─â ave╚Ťi iluminare artificial─â.

Cum s─â aprinde╚Ťi o oglind─â cu lungime complet─â? Acum, ├«n magazine exist─â o mare varietate de oglinzi cu iluminare deja ├«ncorporat─â. Dac─â instala╚Ťi oglinda ├«ntr-o ni╚Ö─â ╚Öi ascunde╚Ťi lumina ├«n spatele ei, lumina va intra prin spatele oglinzii. O alt─â op╚Ťiune este de a pune o lamp─â de podea frumoas─â cu lumin─â direc╚Ťional─â l├óng─â oglind─â sau de a plasa o aplic─â de perete deasupra oglinzii. Sau combina╚Ťi mai multe moduri diferite de iluminare. ├Än orice caz, ar trebui s─â se ╚Ťin─â seama de scopul camerei: de exemplu, un dressing, unde au loc principalele accesorii, ar trebui s─â aib─â o lumin─â mai puternic─â, ├«n timp ce ├«n hol sau pe coridor, lumina ar trebui s─â fie difuzat─â pentru a nu perturba armonia luminii ├«n camer─â.

Cum s─â aprinde╚Ťi o oglind─â cu lungime complet─â? O gam─â larg─â de oglinzi este acum disponibil─â cu lumin─â integrat─â. Dac─â oglinda este plasat─â ├«ntr-o ni╚Ö─â, iar iluminarea este ascuns─â ├«n spatele ei, lumina va p─âtrunde din spatele oglinzii. O alt─â op╚Ťiune este de a pune o lamp─â de podea frumoas─â cu lumin─â direc╚Ťional─â l├óng─â oglind─â sau de a plasa aplice deasupra oglinzii. Sau combina╚Ťi mai multe op╚Ťiuni de iluminat. ├Än orice caz, ar trebui s─â porni╚Ťi de la scopul camerei: de exemplu, ├«n vestiar, unde are loc montarea principal─â, este mai bine s─â face╚Ťi lumina mai str─âlucitoare, iar ├«n hol sau coridor – mai difuz─â, astfel ├«nc├ót s─â nu perturbe armonia luminii ├«n camer─â.

Ascunde╚Ťi

De ce s─â te faci luminat?? Chiar ╚Öi c├ónd merge╚Ťi la brut─ârie sau la plimbare cu c├óinele, nu exist─â aproape nicio fat─â care s─â nu-╚Öi treac─â p─ârul prin pieptene ├«n fa╚Ťa oglinzii. Ca s─â nu mai vorbim de cele mai "serioase" prize- Merge╚Ťi la serviciu sau la o ├«nt├ólnire. Ca un minim ar trebui s─â pune╚Ťi pe gene, ╚Öi ├«n mod ideal – ca o oglind─â Petrece╚Ťi mult timp ├«n fa╚Ťa oglinzii cu creioane cosmetice, farduri de ochi, rujuri ╚Öi farduri de obraz. Nu trebuie s─â fi╚Ťi un estetician de geniu pentru a ob╚Ťine acela╚Öi rezultat ca ├«ntr-un salon de ├«nfrumuse╚Ťare. Este suficient pentru a asigura o iluminare bun─â pentru oglinda dumneavoastr─â!

Cite╚Öte mai mult  Capacitatea rezervorului de ├«nc─âlzire a apei

Trei tipuri diferite de iluminare a oglinzii

├Än jurul perimetrului. Oglinzile cu o astfel de lumin─â sunt folosite de obicei ├«n saloane de ├«nfrumuse╚Ťare, s─âli de machiaj teatral ╚Öi magazine de cosmetice. Chiar dac─â interiorul buticului este ├«ntunecat, cu o iluminare potrivit─â, pute╚Ťi alege cu u╚Öurin╚Ť─â nuan╚Ťa potrivit─â de ruj. Suprafa╚Ťa oglinzii poate fi iluminat─â uniform cu acest tip de lumin─â.

Oglinzile de baie cu iluminare integrat─â sunt bune, deoarece fa╚Ťa este iluminat─â uniform, f─âr─â p├ólp├óiri de lumin─â ╚Öi umbr─â. Nu uita╚Ťi s─â asigura╚Ťi ├«n prealabil o priz─â pentru oglind─â!

Aten╚Ťie – culoare!┬áSe ╚Ötie c─â spectrul luminos afecteaz─â percep╚Ťia culorilor. Astfel, lumina ro╚Öie poate face ca fardul de obraz ╚Öi rujul s─â par─â mai palid, lumina galben─â transform─â albastrul ├«n verde, iar lumina verde transform─â ro╚Öul ├«n maro. Dac─â totu╚Öi trebuie s─â picta╚Ťi sub o lamp─â, trebuie s─â v─â asigura╚Ťi c─â lumina acesteia este c├ót mai apropiat─â de lumina natural─â.

În imagine: Solo Ora de Diamantini & Domeniconi, design de Azzimonti Enrico.

Ca o consecin╚Ť─â – Fa╚Ťa este eviden╚Ťiat─â ├«n mod uniform nu exist─â gradien╚Ťi de lumin─â sau de umbr─â. Oglinzile de baie sunt adesea prev─âzute cu iluminare ambiental─â preinstalat─â Cu iluminare fluorescent─â sau cu LED-uri. ├Än mod similar, oglinda de la m─âsu╚Ťa de toalet─â ar putea fi, de asemenea, iluminat─â din spate Trei tuburi luminoase ├«n jurul suprafe╚Ťei reflectorizante sunt suficiente.

Pe laturi. Iluminarea uniform─â poate fi ob╚Ťinut─â cu ajutorul unor lumini duble plasate pe p─âr╚Ťile laterale ale oglinzii. Bine├«n╚Ťeles, idealul este.. Purtarea machiajului la lumina zilei. Atunci nu este probabil ca, atunci c├ónd ie╚Öi din cas─â, s─â-╚Ťi g─âse╚Öti fardul de obraz prea str─âlucitor ╚Öi buzele de o nuan╚Ť─â violet─â. Chiar dac─â o baie sau un dormitor are o fereastr─â, nu fi╚Ťi flatat: ne trezim ├«n ├«ntuneric ├«n cea mai mare parte a timpului la latitudinile noastre. Lumina natural─â nu va fi, evident, suficient─â, a╚Öa c─â iluminarea din spate ├«n apropierea oglinzii din baie ar trebui s─â organizeze la fel.

Cite╚Öte mai mult  ├Än─âl╚Ťimea bazinului de sp─âlare ├«n cad─â: varia╚Ťii posibile

Un singur corp de iluminat l├óng─â oglind─â nu este suficient dou─â sunt necesare pentru o iluminare str─âlucitoare ╚Öi uniform─â a suprafe╚Ťei reflectorizante!

Stand-alone. Dac─â nu pute╚Ťi ╚Öi nu dori╚Ťi s─â g─âuri╚Ťi pere╚Ťii pentru a ag─â╚Ťa un pandantiv, pute╚Ťi pune o lamp─â de mas─â pe m─âsu╚Ťa de toalet─â. O lamp─â de ag─â╚Ťat haine cu baterii poate fi at├órnat─â l├óng─â oglinda din baie. De╚Öi lumina nu este uniform─â, este totu╚Öi mai bun─â dec├ót s─â te ui╚Ťi ├«n jum─âtate de col╚Ť ├«ntunecat al reflexiei tale.

Dac─â obi╚Önuie╚Öti s─â te machiezi la m─âsu╚Ťa de toalet─â, nu po╚Ťi avea prea pu╚Ťin─â lumin─â. Lampa de birou solicit─â o lumin─â de mas─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: