Robinet mixer din alamă

Să vă spunem imediat: aproape toate mixerele, care sunt vândute în magazinele rusești, sunt fabricate din alamă. Dar toate arată foarte diferit. Ce este acest metal și cum este decorat și protejat??

Studiați materialul

) aliaj pe bază de cupru. este folosit pentru a produce o multitudine de elemente utile: de la butoane și sârmă până la mixere și statui. Ce este alama?? Componentele de bază ale aliajului sunt cuprul și zincul ( 5-45% ) uneori se adaugă cantități mici de staniu, nichel, plumb, mangan și alte metale. Cele mai multe dintre robinetele aflate la vânzare în prezent sunt fabricate din alamă.

Nu este alamă. Cele mai scumpe mixere sunt din bronz; cele mai ieftine sunt fabricate din silumin ( un aliaj de aluminiu și siliciu ). Acestea din urmă durează doar câțiva ani, iar materialul fragil se poate rupe în orice moment – chiar și în timpul instalării mixerului. Puțin mai scumpe decât modelele silumin: oțel. De asemenea, acestea sunt de scurtă durată și nu sunt foarte durabile. Există, de asemenea, robinete combinate în care metalul este combinat cu elemente din plastic, ceramică, compozit și piatră naturală. Ele sunt mai des folosite în bucătărie decât în baie.

Imagine: K-11000-VT Silkweave mixer de Kohler.

performanță și preț optime. Alama este relativ puternică, rezistentă la coroziune și fricțiune. Robinetele din alamă placate cu alamă au multe dintre aceleași calități de care are nevoie un robinet. Acest metal este mai ieftin decât cuprul și, prin urmare, un aliaj, de asemenea. Alama este mult mai ieftină decât bronzul un alt aliaj pe bază de cupru, care este adecvat pentru fabricarea robinetelor.

Citește mai mult  Capacul de toaletă

Noi alegem finisajul

galvanizare. Robinetul mixer din alamă poate fi protejat la suprafață pentru frumusețe și durată lungă de viață. Cel mai adesea, acesta este un strat microscopic de un alt metal: crom, nichel, cupru, bronz, argint, aur etc. Procesul de placare se numește galvanizare. De fapt, este vorba de electroliză: curentul electrostatic face ca particulele unui metal să fie atrase și să se depună pe celălalt ( în cazul nostru, totul se află în apă ). Astfel, robinetele de alamă galvanizată sunt cel mai bun raport calitate-preț corpurile cromate, nichelate și placate cu aur. Puteți găsi un model pentru orice stil de baie: robinetele în culori de cupru și bronz sunt mai potrivite pentru interioarele clasice, în timp ce stilul modern poate fi adaptat la orice stil de baie Crom și nichel. De fapt, suprafețele lucioase și lustruite arată frumos, dar necesită o îngrijire regulată ( acestea sunt striate și rezistente la picurare ). Acoperirile mate sunt mai practice în acest sens și arată ca și cum ar fi noi tot timpul.

Vopsea și email. Aceste acoperiri au, de asemenea, o funcție protectoare sau decorativă, dar sunt mai puțin utilizate. Un model vopsit ar putea arăta chiar mai bine decât un mixer din alamă cromată sau nichelată, dar nu va dura la fel de mult. Motivul este că pe suprafața emailată încep să apară aproape imediat cioburi, ceea ce strică aspectul produsului și, în cele din urmă, corodează metalul.

Alegerea unui robinet mixer pentru baie

Robinet de robinet Cristal 170/A din colecția Cristal de la Lineatre Robinetul K-452-4S din colecția Memoirs de la Kohler Mixer Kelston K-13490-4-2BZ din colecția Kelston de la Kohler
Citește mai mult  Urinale - tipuri de instalare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: